کد خبر : 59388
انتشار : 2019/08/04 - 11:11
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

فلاحت پیشه: بعد از “هیتلر” کسی به اندازه “ترامپ” پیمان شکنی نکرده است

فلاحت پیشه: بعد از “هیتلر” کسی به اندازه “ترامپ” پیمان شکنی نکرده است

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی اظهار داشت: بعد از هیتلر هیچ کس به اندازه ترامپ و مثلث شوم کاخ سفید پیمانشکنی نکرده و صلح جهانی را با مخاطره مواجه نکرده است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، حشمت الله فلاحت‌پیشه با اشاره به اقدام اخیر آمریکا در خروج از پیمان منع گسترش و به کارگیری سلاح هسته ای سبک گفت: ترامپ به دنبال این است که به دنیا بگوید هر چیزی که مانع ابر قدرتی آمریکا است را زیر پا می گذارد و به نوعی جنگ سرد جدیدی را با روسیه آغاز کرده است.

وی افزود:اقدامات مثلث شوم ترامپ، بولتون و پمپئو عملا جریانات صلح طلب در دنیا را تضعیف می کند و به دنبال ایجاد وحشت و نا امنی در دنیا و ایجاد اضطراب جنگ است و با عبور از خط قرمزهای مورد قبول دنیا این پیام را می دهد که جنگ و نا امنی را به رسمیت می شناسد و برای رسیدن به منافع و اهدافش از هر ابزاری استفاده می کند.

عضو کمیسیون امنیت ملی وسیاست خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ترامپ می خواهد مولفه های قدرت آمریکا را به رخ دنیا بکشد و بگوید هیچ محدودیتی برای این قدرت را نمی پذیرد.

وی با اشاره فشار های آمریکا به ایران به بهانه سلاح هسته ای گفت: آمریکا در شرایطی از پیمان منع گسترش و به کار گیری تسلیحات هسته ای خارج شده که مدعی است ایران به دنبال دستیابی به سلاح هسته ای و ایجاد نا امنی در دنیا است در حالی که صلح آمیز بودن فعالیت های ایران بر اساسNPT، پروتکل الحاقی و برجام اثبات شده است

فلاحت پیشه ادامه داد:این گونه اقدامات آمریکا توان دیپلماسی عمومی کشورمان را تقویت می کند و به دلیل همین رفتارها است که آمریکا هرگز نتوانسته اجماع بین المللی علیه ایران شکل دهد./خانه ملت

اخبار مرتبط:
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت
محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت

محمد یاراحمدی، از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشور، شامگاه دوم مرداد ۱۴۰۵ پس از دوره‌ای بیماری درگذشت.

جسد زن جوان در مزرعه متروکه فشافویه کشف شد
جسد زن جوان در مزرعه متروکه فشافویه کشف شد

کشف جسد زنی جوان که درون پتو پیچیده شده بود، صبح جمعه در یکی از مزارع متروکه فشافویه، پرونده‌ای جنایی را پیش روی کارآگاهان قرار داد.

ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است