کد خبر : 59382
انتشار : ۱۳۹۸/۰۵/۱۳ - 10:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استخراج بیت کوین رسما قانونی شد

استخراج بیت کوین رسما قانونی شد

معاون اول رئیس جمهور آیین‌نامه اجرایی استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده در کشور را به منظور ایجاد بستری امن، کم هزینه، ‌شفاف و پرسرعت برای تبادلات اقتصادی و بکارگیری با رویکرد تسهیل فضای کسب وکار ابلاغ کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، مطابق این آیین‌نامه، استفاده از رمز ارزها (فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده) صرفاً با قبول مسئولیت خطرپذیری (ریسک) از سوی متعاملان صورت میگیرد و مشمول حمایت و ضمانت دولت و نظام بانکی نبوده و استفاده از آن در مبادلات داخل کشور مجاز نیست.
براساس این مصوبه، استخراج فرآورده های پردازشی رمزنگاری شده رمزارزها (ماینینگ) با اخذ مجوز از وزارت صنعت، معدن و تجارت مجاز است.
همچنین سازمان ملی استاندارد ایران موظف است با همکاری وزارت‌خانه‌های نیرو و ارتباطات و فناوری اطلاعات، برچسب انرژی و استانداردهای کیفیت توان الکترونیکی و استانداردهای فناورانه مرتبط برای تولید و واردات تجهیزات فرآورده های پردازش رمزنگاری شده رمزارزها (ماینینگ) را تدوین و ابلاغ نماید.
تأمین برق متقاضیان استخراج رمزارزها صرفاً با دریافت انشعاب برق از شبکه سراسری یا احداث نیروگاه جدید خارج از شبکه سراسری صورت می گیرد.
بر این اساس تعرفه برق متقاضیان استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری شده رمزارزها (ماینینگ) با قیمت متوسط ریالی برق صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما که توسط وزارت نیرو تعیین و اعلام می گردد، محاسبه و اعمال خواهد شد.
همچنین تعرفه سوخت گاز مورد نیاز متقاضیان استفاده کننده از برق تولیدی خارج از شبکه وزارت نیرو با قیمت ۷۰ درصد متوسط ریالی گاز صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما محاسبه می شود و تعرفه سوخت مایع نیز با قیمت متوسط ریالی سوخت مایع صادراتی با نرخ تسعیر سامانه نیما که توسط وزارت نفت تعیین و اعلام می گردد، محاسبه و اعمال خواهد شد.
مصرف برق و گاز برای استخراج رمزارزها (ماینینگ) در ساعات و زمان اوج مصرف ممنوع است.
هیات وزیران در جلسه ۶ مرداد ۱۳۹۸ آیین‌نامه استخراج فرآورده‌های پردازشی رمزنگاری‌شده در کشور را تصویب کرده است.

اخبار مرتبط:
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید
اصفهان در انتظار سامانه جدید بارشی؛ دمای ۲۹ شهر به زیر صفر رسید

کارشناس مرکز پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود سامانه بارشی به استان از عصر چهارشنبه ۲۴ بهمن ماه خبرداد.

قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن
قدردانی استاندار اصفهان از حضور شکوهمند مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن

استاندار اصفهان در پیامی از حضور حماسی مردم استان در راهپیمایی ۲۲ بهمن ماه قدردانی کرد.

مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است
مدارس و ادارات استان اصفهان فردا باز است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: مدارس، ادارات و بانک‌های سراسر استان اصفهان فردا سه‌شنبه ۲۳ بهمن باز است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است