کد خبر : 55058
انتشار : 2019/06/27 - 16:16
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

خنده درمانی زنان کرمانشاهی+عکس

خنده درمانی زنان کرمانشاهی+عکس

مجری طرح “خنده درمانی بانوان کرمانشاهی” از اجرای این طرح با همکاری دفتر امور بانوان و خانواده استانداری و با حضور ۲۰۰ بانوی کرمانشاهی در محل بوستان شبدیز واقع در کمربندی غربی این شهر در روز پنجشنبه ششم تیر خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، دکتر نبی بوستان روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا، اظهار داشت: این طرح در قالب قرارداد با دفتر امور بانوان و خانواده استانداری کرمانشاه در سطح استان در حال برگزاری است و با همکاری هیات ورزش همگانی، اداره کل ورزش و جوانان و اداره تربیت بدنی شهرداری کرمانشاه در ۱۰ ایستگاه ورزش صبحگاهی طراحی شده است.

وی اضافه کرد، اطلاع رسانی از طریق فضای مجازی، بنر و از طریق ارسال نامه به ادارات توسط استانداری و هیات ورزش همگانی انجام شد.

این روانشناس و مجری طرح ادامه داد: در این مراسم در خصوص نشاط صبحگاهی و اهمیت خنده درمانی صحبت شد و پس از ورزش، حرکاتی که به افزایش خنده و نشاط اجتماعی منجر شد، صورت گرفت.

بوستان با بیان اینکه در ورزش صبحگاهی، خنده درمانی با تاکید بر نشاط اجتماعی صورت می گیرد، اظهار داشت: خنده به عنوان ارزانترین دارو برای رسیدن به نشاط اجتماعی است و اگر زن از سلامت روان خوبی برخوردار باشد جامعه ای سالم و بانشاط خواهیم داشت.

وی با بیان اینکه این طرح با استقبال خوبی مواجه شده اظهار داشت: این طرح برای نخستین بار در استان به صورت عملی و علمی در حال برگزاری است و اختتامیه آن با سالروز ولادت حضرت معصومه (س) و روز دختر برابر با ۱۴ تیرماه برگزار می شود.

به گفته مجری طرح خنده درمانی بانوان کرمانشاهی، بزرگترین همایش پیاده روی و نشاط اجتماعی از محل کارمندان تا بوستان شرقی برگزار می شود و هدایایی از سوی حامیان مالی برای این منظور در نظر گرفته شده است و از همه مربیان قدردانی می شود.

اخبار مرتبط:
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است