کد خبر : 54936
انتشار : 2019/06/26 - 03:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش ها به صحبت های ویدئویی امیر جعفری

واکنش ها به صحبت های ویدئویی امیر جعفری

انتشار ویدئویی مربوط به چند سال پیش از امیر جعفری، بازیگر تئاتر و سینما، باعث شد هشتگ امیر جعفری یکی از هشتگ‌های پرکاربرد شبکه‌های اجتماعی بشود.


به گزارش سایت خبری مدآرا،  روزنامه ایران در ادامه نوشت: «در این ویدئو امیر جعفری گفته است که پسر یک وزیر چون پدرش زحمت کشیده باید بنز سوار شود و اگر بقیه پدران ایرانی هم بی‌خوابی می‌کشیدند، فرزندان‌شان می‌توانستند پورشه سوار شوند.

این حرف‌ها بیشتر کاربران را عصبانی کرده است و باعث شده آنها انتقاد از سلبریتی‌ها و چهره‌ها را به‌ دلیل مواضع‌شان از سر بگیرند. البته بعضی‌ها هم معتقدند او حرف اشتباهی نزده است.

واکنش‌ها به حرف‌های امیر جعفری را بخوانید:

محمودویچ: «خیلی عجیبه از حرف امیر جعفری عصبانی شدید، واقعاً هنوز توقع بیشتری از سلبریتیا دارید؟»

آیه: «پدر منم زحمت کشید. بی‌خوابی کشید. سی سال درس داد و برگه صحیح کرد و کتاب نوشت چرا من بنز ندارم؟»

کاوه گودرزی: «کاملاً موافقم: … وزیر مملکت هم باید بیشترین حقوق رو بگیره و بهترین زندگی رو داشته باشه که تمام متخصصین کشور برای رسیدن به اون جایگاه تلاش کنن. تنگ نظری رو کنار بزاریم.»

صالح تسبیحی: «پدر من معلم بازنشسته است. به معنای کلمه خاک خورده‌ کارش. تازگی گوشی هوشمند خریده می‌ره توی تلگرام. امروز می‌گفت این امیر جعفری همون دوست بابک زنجانیه؟»

لی: «امیدوارم اون پدرایی که از شدت کار و خستگی و بدن درد و بغض شب‌ها خوابشون نمی‌بره این کلیپت رو نبینن آقای جعفری»

شهروندیار: «امیر جعفری ما از شفافیت مالی صحبت می‌کنیم، از این که هر مسئولی باید در برابر مردم پاسخگو باشد که تحصیل مال از چه راهی بوده است وگرنه مسلم است هر که زحمت کشیده باید از درآمد خود برای آسایش خود و خانواده‌اش استفاده کند.»

صنما جفا رها کن: «صبح خود را چگونه شروع کردید؟ با سخنان امیر جعفری که می‌گفت بابای توام زحمت می‌کشید، بی‌خوابی می‌کشید. راست‌ می‌گه خب، بابای ما دزدی می‌کنه پول میاره خونه»

میم کاف نون: «آقا اون صحبت‌ها کاملاً مشخصه کنایه‌آمیزه، یعنی متوجه نمی‌شین که همچین جوی راه افتاده، در ضمن ویدئو کامل نیست. نمی‌خوام از امیر جعفری حمایت کنم. این فهم من از اون کلیپ بود»

تیچر الملوک: «حرفای امیر جعفری هم جالب بود در نوع خودش، فقط این که کاش یه بستری فراهم بشه ما هم در مسیر آقایون زحمت بکشیم تا حداقل به جایی برسیم، نه که تو این بیراهه زحمت بکشیم و آخر هم به هیچ‌جا نرسیم.»

اخبار مرتبط:
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد
مخابرات: سرقت کابل ۱۵۰ میلیارد تومان خسارت زد

معاون ارتباطات شرکت مخابرات ایران با اشاره به افزایش سرقت کابل‌های مخابراتی اعلام کرد این سرقت‌ها سال گذشته حدود ۱۵۰ میلیارد تومان به مخابرات خسارت وارد کرده و در برخی موارد با سرقت یک کابل، ارتباط حدود ۶ هزار مشترک قطع می‌شود.

ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران
ادعای تازه نتانیاهو درباره شروع جنگ با ایران

نتانیاهو در مصاحبه فاکس نیوز مدعی شد: ایران مستقیم یا غیرمستقیم به ما حمله کند پاسخ شدید می‌دهیم.

ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین
ماجرای یک قتل خانوادگی هولناک در قزوین

فرمانده انتظامی استان قزوین گفت: کارآگاهان پلیس آگاهی استان موفق شدند قاتلی که با همدستی پسر ۱۷ ساله خود، همسر و دختر هشت ساله‌اش را به قتل رسانده بود را دستگیر کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است