کد خبر : 53116
انتشار : 2019/06/13 - 05:33
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

کیهان: راه دولت روحانی با راه نظام “یکی نیست”

کیهان: راه دولت روحانی با راه نظام “یکی نیست”

روزنامه کیهان به اظهارات روز گذشته رییس جمهور در جلسه هیات دولت واکنش نشان داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا، روزنامه کیهان در ستون گفت و شنود امروز خودش نوشت: گفت: در جلسه دیروز هیئت دولت اعلام شد؛ امروز هیچ‌کس نمی‌تواند نسبت به راه دولت و نظام جمهوری اسلامی ایران ایراد بگیرد.
گفتم: راه نظام که هیچ ایرادی ندارد ولی راه دولت در بسیاری از موارد با راه نظام فاصله داشته است.
گفت: اعلام شده که؛ امروز همه به خوبی می‌دانند مقصر اصلی همه مشکلات آمریکا است و هیچ‌کس در آن تردیدی ندارد.
گفتم: از شیطان بزرگ انتظاری نبوده و نیست که دست از دشمنی بردارد ولی دولت چرا فریب آمریکا را خورده و فاجعه برجام را به ملت مظلوم تحمیل کرده است!
گفت: و هنوز هم ادعا می‌کند که راهش بی‌عیب و نقص بوده است!
گفتم: به شخصی، قورباغه را به جای بلبل فروخته بودند. وقتی اعتراض کردند که چرا فریب خورده‌ای؟ اینکه بلبل نیست! گفت؛ بلبلی‌اش که بلبل است فقط خیلی بزرگ شده و پرهایش ریخته و یا شاید هم هنوز کوچک است و پر در نیاورده است!

اخبار مرتبط:
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است