کد خبر : 51969
انتشار : 2019/06/04 - 14:51
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

واکنش رهبر انقلاب به شعار «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا» چه بود؟

واکنش رهبر انقلاب به شعار «نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا» چه بود؟

رهبر انقلاب تاکید کردند: فعلا بحث نبرد با آمریکا را مطرح نمی کنیم، بحث مقاومت است.


به گزارش سایت خبری مدآرا، مراسم سی امین سالگرد بزرگداشت حضرت امام خمینی(ره) در حرم مطهر امام راحل برگزار شد. سخنرانی مقام معظم رهبری به مانند سال های پیشین، اصلی ترین بخش مراسم امروز بود.

در مراسم سالگرد امسال و زمانیکه رهبر انقلاب درحال تبیین مفهوم«مقاومت» بودند برخی حاضران در مراسم شعار«نه سازش، نه تسلیم، نبرد با آمریکا» را سردادند که با واکنش مقام رهبری همراه شد.

ایشان فرمودند: ما فعلا بحث نبرد را نمی کنیم بحث مقاومت است، “مقاومت” یک امر ممکن است. درست نقطه مقابل کسانی که می گویند فایده ندارد. طرف گردن کلفت و قوی است. چطور می خواهید مقاومت کنید. خطای بزرگ همین است که کسی تصور کند در برابر گردن کلفت های عالم نمی شود ایستاد.

اخبار مرتبط:
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است