کد خبر : 50221
انتشار : 2019/05/26 - 10:08
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

هجوم قورباغه‌ها به منازل روستایی میاندوآب

هجوم قورباغه‌ها به منازل روستایی میاندوآب

بخشدار بخش باروق میاندوآب گفت: با خشک شدن تالاب گل سلیمان آباد، قورباغه‌هایی که زیستگاهشان این تالاب بوده به داخل روستا هجوم برده و موجب اختلال در زندگی مردم شده‌اند.


به گزارش سایت خبری مدآرا،علی ابراهیم نژاد امروز در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر افزود: تعداد قورباغه‌ها دقیق معلوم نیست ولی آنچه مشاهده شده است به بیش از ۷ تا ۸ هزار عدد می‌رسد که این قورباغه‌ها وارد منازل روستاییان شده است.

ابراهیم نژاد ادامه داد: با کمک نیروهای بهداشت محیط و محیط زیست در حال بررسی راه کاری برای رهایی از دست این مشکل به وجود آمده هستیم.

به گزارش ایسنا، تالاب گل سلیمان آباد میاندوآب با ۲۰ هکتار وسعت در ۷ کیلومتری میاندوآب و کنار روستایی با همین نام و در مسیر جاده میاندوآب- شاهین دژ قرار گرفته است.

اخبار مرتبط:
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است