کد خبر : 44056
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ - 19:26
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

لی لی گلستان برای سال ۹۸ چه آرزویی دارد؟

لی لی گلستان برای سال ۹۸ چه آرزویی دارد؟

لی‌لی گلستان مهمترین رویداد حوزه هنرهای تجسمی را در سالی که گذشت، حضور گالری‌ها در جشنواره تجسمی فجر می‌داند و آرزو می‌کند که در سال جدید مردم بیشتر از گالری‌ها دیدن کنند.


به گزارش سایت خبری مدآرا:مدیر گالری «گلستان» درباره مهمترین اتفاقی که سال ۹۷ در در حوزه گالری‌ها افتاد، می‌گوید: حضور گالری‌ها برای اولین بار در جشنواره تجسمی فجر مهمترین رویداد سال ۹۷ بود. گالری‌ها پیش از این هیچ‌وقت در جشنواره تجسمی شرکت نکرده بودند و امسال برای اولین بار حضور پیدا کردند که نتایج بسیار خوبی هم داشت.

او حضور پیشکسوتان و توجه به اقتصاد هنر را از مهمترین پیامدهای حضور گالری‌ها در جشنواره تجسمی عنوان می‌کند و می‌گوید: گالری‌ها در جشنواره امسال فروش خوبی داشتند و مردم هم به‌خوبی از این بخش دیدن کردند. همچنین شرکت گالری‌های شهرستان‌ها اتفاق بسیاری خوب دیگری در این بخش بود که نتایج مثبتی داشت. ما گالری‌داران که پیش از این رابطه چندان نزدیکی با هم نداشتیم، امسال تقریباً دو هفته در کنار هم زندگی کردیم.

این گالری‌دار ادامه می‌دهد: همچنین حضور گالری‌ها در جشنواره با راه‌اندازی انجمن صنفی نگارخانه‌داران بعد از ۲۱ سال تلاش، مصادف شد. من و دوستانم ۲۱ سال تلاش کردیم این اتفاق بیفتد که مدام جلوی راه ما سد ایجاد می‌کردند؛ اما امسال این اتفاق افتاد و با حضور گالری‌ها در جشنواره تجسمی فجر نیز مصادف شد. من هر دوی این اتفاقات را در حوزه هنرهای تجسمی به فال نیک گرفتم.

گلستان درباره آرزوی خود برای سال ۹۸ در حوزه هنرهای تجسمی، می‌گوید: گالری‌ها نیاز به دیده شدن دارند. مردم الان یاد گرفته‌اند که از گالری‌ها دیدن و خرید کنند، ولی فکر می‌کنم نیاز داریم بیشتر دیده بشویم و امیدوارم با پیگیری‌ها، برگزاری نمایشگاه‌های خوب و ادامه حضور گالری‌ها در جشنواره فجر مردم به دیدن نمایشگاه‌های هنری بیشتر علاقه‌مند بشوند.

اخبار مرتبط:
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند
بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در اصفهان ورود کنند

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری اصفهان بر ضرورت ورود فعالانه بخش‌های حاکمیتی برای کاهش تصادفات موتورسیکلت در استان تأکید کرد.

ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است