کد خبر : 42247
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ - 01:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن هاشمی: امروز ۲ نطق پراحساس در شورا داشتیم

محسن هاشمی: امروز ۲ نطق پراحساس در شورا داشتیم

رییس شورای شهر تهران گفت: درآمد کسب شده از محل مصوبه برج باغ ها در برابر خسارت آن ناچیز است.


به گزارش سایت خبری مدآرا: محسن هاشمی امروز در حاشیه صدوبیست و پنجمین جلسه علنی شورای پنجم شهر تهران در جمع خبرنگاران با انتقاد از نحوه اجرای مصوبه موسوم به برج باغ ها تاکید کرد: درآمد کسب شده از محل اجرای این مصوبه در برابر خسارت آن ناچیز است.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: مصوبه برج باغ ها لایحه بدی نبود اما در اجرا با بخشنامه ها و دستورالعمل های متفاوتی که بعدا به آن اضافه شد، صدمات زیادی دید. این لایحه جدید که به شورا آمده برای این است که ضعف های لایحه برج باغ اصلاح شود.

وی ادامه داد: کلیات لایحه جدید، امروز به تصویب اعضای شورا رسید و پس از تصویب بندهای آن، باید به تصویب و تایید شورای عالی شهرسازی و معماری نیز برسد.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: سعی شورا بر حفظ باغات بین ۵ هزار تا ۱۰ هزار متر است.

وی ادامه داد: مصوبه جدید ۱۱ ماده دارد و برخی اختلافات وجود داشت و ماده به ماده در حال بررسی هستیم.

وی همچنین در خصوص تشریح اتفاقات جلسه امروز شورا نیز گفت: امروز ۲ نطق پراحساس داشتیم و در ادامه به اعتراض فرمانداری درخصوص مصوبه محدوده طرح ترافیک رسیدگی و موارد اصلاح و امروز مجددا به فرمانداری ارسال می شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین گزارش مالی شهرداری توسط رسولی ارائه شد.

اخبار مرتبط:
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است
عراقچی:دشمن در تلاش برای بدتر نشان دادن اوضاع اقتصادی کشور است

وزیر امور خارجه گفت: منکر مشکلات اقتصادی داخل کشور نیستیم اما دشمن تلاش می‌کند تا شرایط را بدتر از آنچه هست نشان دهد.

اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد
اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور در اصفهان برگزار شد

رئیس سازمان بسیج اصناف و بازاریان استان اصفهان گفت: اجلاسیه شهدای خدمات فنی خودرویی کشور با استقبال گرم عموم مردم و اصناف در اصفهان برگزار شد.

عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد
عراقچی: زیرساخت‌های اصفهان در مسیر بین‌المللی شدن توسعه یابد

وزیر امور خارجه گفت: اصفهان باید بین‌المللی شود و زیرساخت‌هایی نظیر سالن اجلاس سران، نمایشگاه و فرودگاه بین‌المللی آن باید توسعه یابد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است