کد خبر : 42247
انتشار : ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ - 01:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

محسن هاشمی: امروز ۲ نطق پراحساس در شورا داشتیم

محسن هاشمی: امروز ۲ نطق پراحساس در شورا داشتیم

رییس شورای شهر تهران گفت: درآمد کسب شده از محل مصوبه برج باغ ها در برابر خسارت آن ناچیز است.


به گزارش سایت خبری مدآرا: محسن هاشمی امروز در حاشیه صدوبیست و پنجمین جلسه علنی شورای پنجم شهر تهران در جمع خبرنگاران با انتقاد از نحوه اجرای مصوبه موسوم به برج باغ ها تاکید کرد: درآمد کسب شده از محل اجرای این مصوبه در برابر خسارت آن ناچیز است.

رییس شورای شهر تهران ادامه داد: مصوبه برج باغ ها لایحه بدی نبود اما در اجرا با بخشنامه ها و دستورالعمل های متفاوتی که بعدا به آن اضافه شد، صدمات زیادی دید. این لایحه جدید که به شورا آمده برای این است که ضعف های لایحه برج باغ اصلاح شود.

وی ادامه داد: کلیات لایحه جدید، امروز به تصویب اعضای شورا رسید و پس از تصویب بندهای آن، باید به تصویب و تایید شورای عالی شهرسازی و معماری نیز برسد.

رئیس شورای شهر تهران تاکید کرد: سعی شورا بر حفظ باغات بین ۵ هزار تا ۱۰ هزار متر است.

وی ادامه داد: مصوبه جدید ۱۱ ماده دارد و برخی اختلافات وجود داشت و ماده به ماده در حال بررسی هستیم.

وی همچنین در خصوص تشریح اتفاقات جلسه امروز شورا نیز گفت: امروز ۲ نطق پراحساس داشتیم و در ادامه به اعتراض فرمانداری درخصوص مصوبه محدوده طرح ترافیک رسیدگی و موارد اصلاح و امروز مجددا به فرمانداری ارسال می شود.

وی خاطرنشان کرد: همچنین گزارش مالی شهرداری توسط رسولی ارائه شد.

اخبار مرتبط:
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری
اصفهان سکوی پرتاب صنایع خلاق به اقتصاد دانش‌بنیان؛ چالش‌ها، فرصت‌ها و نقش راهبردی فناوری

‌روز دوشنبه ۲۰ بهمن نخستین جشنواره ملی صنایع خلاق و فرهنگی ایران در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد.

غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه
غربالگری سرطان برای جمعیت بالای ۴۰ سال با حمایت فولاد مبارکه

مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان گفت: غربالگری گسترده سرطان با حمایت فولاد مبارکه در استان اصفهان، به‌عنوان یکی از مهم‌ترین اقدامات مسئولیت اجتماعی این مجموعه در حال اجراست؛ طرحی که با تمرکز بر جمعیت بالای ۴۰ سال، هزینه‌های پیشگیری و تشخیص زودهنگام سرطان سینه و روده بزرگ را پوشش داده و در همان ماه‌های ابتدایی اجرا، به شناسایی ده‌ها مورد ابتلا در مراحل اولیه و آغاز روند درمان منجر شده است.

بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر
بهره‌برداری هم‌زمان از ۴۹۶ پروژه بهزیستی در استان اصفهان در دهه فجر

مدیرکل بهزیستی استان اصفهان از بهره‌برداری هم‌زمان ۴۹۶ پروژه بهزیستی در دهه فجر امسال خبر داد و گفت: این پروژه‌ها با اعتباری بالغ بر ۱۷۰ میلیارد تومان در حوزه‌های مسکن، اشتغال و توانمندسازی جامعه هدف در سطح استان اصفهان اجرا شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است