کد خبر : 39576
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۱۰ - 21:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

قالیباف در FATF، همگام با مسئولان؛ همراه با تند روها

قالیباف در FATF، همگام با مسئولان؛ همراه با تند روها

موضع دوگانه قالیباف در باره FATF در سخنرانی عمومی و نشست های خصوصی باعث تعجب برخی کارشناسان سیاسی شده است.


محمدباقر قالیباف دیروز در یک سخنرانی در رشت گفت: FATF با مبانی اندیشه‌ای ما تفاوت داشته و آمریکا و دیگر کشورها با تحمیل این لوایح می‌خواهند تمامی‌ کشورها را با هر گرایشی، کنترل کرده و آنان را از اقتصاد جهانی محروم کنند.

به گزارش سایت خبری مدآرا، این اظهارات قالیباف در حالی عنوان می شود که وی در برخی نشستهای خصوصی با کارشناسان در مجمع تشخیص مصلحت، FATF را فاقد مشکل جدی دانسته و در عین حال برخی اشکالات جزئی آن را قابل رفع دانسته است.

گفتنی است جلسات مجمع تشخیص مصلحت بدون حضور رسانه ها برگزار می شود و افکار عمومی از محتویات جلسات عمومی و نشستهای کارشناسی آن مطلع نمی شوند.

همچنینن علاوه بر پیامکهای تهدیدآمیز برای برخی اعضای مجمع تشخیص مصلحت به منظور وادارکردن آنها به رای منفی علیه FATFدیروز مجید انصاری عضو مجمع تشخیص مصلحت گفته بود ، وی تهدید به قتل شده است.

اخبار مرتبط:
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد
هواشناسی اصفهان برای سامانه سرد بارشی هشدار سطح زرد صادر کرد

اداره کل هواشناسی اصفهان نسبت به فعالیت سامانه سرد بارشی که از شامگاه جمعه ۱۹ دی وارد استان می‌شود، هشدار سطح زرد صادر کرد.

حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید
حجم سد زاینده‌رود به ۱۰۶ میلیون مترمکعب رسید

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از باقی ماندن ۸ درصد آب در سد زاینده‌رود و معادل ۱۰۶ میلیون متر مکعب خبر داد و گفت: در حال حاضر میزان خروجی سد از ورودی آن بیشتر است.

حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد
حمایت از سمن‌های جوانی جمعیت و تحکیم خانواده در اصفهان گسترش می‌یابد

مدیرکل اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان از شتاب گرفتن روند حمایت و تسهیل فعالیت سازمان‌های مردم‌نهاد در حوزه جوانی جمعیت، سلامت روان و تحکیم خانواده خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است