کد خبر : 39209
انتشار : 2019/01/28 - 20:57
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

غلامرضا کاتب: مجمع تشخیص جایگاه قانون‌گذاری ندارد/ لاریجانی: درست است

غلامرضا کاتب: مجمع تشخیص جایگاه قانون‌گذاری ندارد/ لاریجانی: درست است

یک نماینده مجلس دهم در صحن علنی مجلس از مصاحبه یکی از اعضای مجمع تشخیص مصلحت نظام مبنی بر رد کردن طرح استانی شدن انتخابات انتقاد کرد و تذکر داد.


به گزارش سایت خبری مدآراغلامرضا کاتب در جلسه علنی امروز -سه‌شنبه- مجلس در تذکری خطاب به لاریجانی گفت: یکی از رسالت‌های شما حفظ شان مجلس است که خوشبختانه شما دقت کافی را در این زمینه داشته‌اید.

وی ادامه داد: در یک مصاحبه یکی از همکاران مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره طرح استانی شدن انتخابات گفته است که ما این طرح را در مجمع رد می‌کنیم، مگر مجمع جایگاه قانون‌گذاری دارد که رد یا تصویب کنند؟ اگر بین شورای نگهبان و مجلس اختلافی پیش بیاید مجمع می‌تواند ورود کند.

کاتب افزود: در این مصاحبه همچنین گفته‌اند نمایندگان به دنبال منافع شخصی خودشان هستند، اما ما کجا به دنبال منافع شخصی خود هستیم.

علی لاریجانی رییس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: بله درست است این حرف‌ها صحیح نیست و حرف درستی نزده‌اند.

 

اخبار مرتبط:
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند
رامبد جوان، زوج محبوب پایتخت را دور هم جمع می‌کند

رامبد جوان، بازیگر و کارگردان سینما بعد از تجربه «کارناوال» در نمایش خانگی، به زودی با یک مسابقه کشف استعداد در حوزه استنداپ کمدی بازمی‌گردد.

آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است