کد خبر : 391000
انتشار : 2026/08/25 - 16:41
چاپ

صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف

معاون دانشجویی دانشگاه شریف: در پروندۀ مربوط به ناآرامی‌های اسفندماه، مواردی مانند درگیری فیزیکی، ایجاد آشوب، حمل سلاح سرد، توهین به پرچم و برخی تخلفات فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است.

صدور حکم اخراج ۶ دانشجوی دانشگاه شریف

به گزارش سایت خبری مدارا:    خبرگزاری فارس: معاون دانشجویی دانشگاه شریف: در پروندۀ مربوط به ناآرامی‌های اسفندماه، مواردی مانند درگیری فیزیکی، ایجاد آشوب، حمل سلاح سرد، توهین به پرچم و برخی تخلفات فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفته است.

در این خصوص ۲۳۶ دانشجو به شورای انضباطی معرفی شدند که برای ۱۱۵ نفر، به‌دلیل وجود مستندات کافی پرونده تشکیل شد.

حدود ۴۰ نفر با تخلفات جدی‌تر به شورای انضباطی دعوت شدند و برای سایر افراد، گفت‌وگو و دریافت تعهد کتبی بدون درج در پرونده در نظر گرفته شد.

تاکنون ۶ نفر حکم اخراج گرفته‌اند که برخی در شورای تجدیدنظر نیز تأیید شده و برای شورای مرکز ارسال شده‌اند و یک مورد نیز در شورای مرکز تأیید و به دانشجو ابلاغ شده است.

اخبار مرتبط:
آماده‌باش باران در چند استان کشور
آماده‌باش باران در چند استان کشور

بررسی مدل‌های هواشناسی نشان می‌دهد امروز در بخش‌هایی از شمال‌غرب، سواحل خزر، ارتفاعات البرز و شمال‌شرق کشور، افزایش ابر و رگبارهای پراکنده پیش‌بینی می‌شود.

سنتکام: ۳ نفت‌کش ایرانی را مورد هدف قرار دادیم
سنتکام: ۳ نفت‌کش ایرانی را مورد هدف قرار دادیم

سنتکام مدعی هدف قرار دادن سه نفتکش ایران شد.

قاتل نیلوفر مجاور هنگام خروج از کشور دستگیر شد
قاتل نیلوفر مجاور هنگام خروج از کشور دستگیر شد

متهم پرونده نیلوفر مجاور، دختر جوان اهل اشنویه که پس از انتقال به بیمارستان دچار مرگ مغزی شد، هنگام تلاش برای خروج از کشور توسط پلیس شناسایی و بازداشت شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است