کد خبر : 39096
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - 23:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وام ازدواج جوانان در بودجه ۹۸ به ۳۰ میلیون تومان افزایش می یابد

وام ازدواج جوانان در بودجه ۹۸ به ۳۰ میلیون تومان افزایش می یابد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ از مصوبه امروز این کمیسیون مبنی بر افزایش میزان وام ازدواج جوانان به ۳۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس اعلام کرد طبق مصوبه امروز کمیسیون تلفیق وام ازدواج جوانان در سال ۹۸ از ۱۵ میلیون تومان برای هر یک از زوجین به ۳۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین (در مجموع ۶۰ میلیون تومان) افزایش یافت.

وی درباره نحوه بازپرداخت وام ازدواج گفت: بازپرداخت وام ۳۰ میلیون تومانی ازدواج در اقساط ۶۰ ماهه (۵ ساله) تعیین شده است./فارس

اخبار مرتبط:
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست
ایران نیازی به میانجی ندارد / موضوعات هسته‌ای در سفر مقامات منطقه به ایران مطرح نیست

یک کارشناس ارشد مسائل خاورمیانه گفت: به نظر می‌رسد که سفرهای مقامات منطقه‌ای از جمله عربستان به ایران، از نظر موضوعات دوجانبه و تهدیدات مشترک از جمله تهدیدات رژیم صهیونیستی دارای اهمیت است و موضوعاتی خارج از این مسئله، یعنی مسائلی همچون موضوعات هسته‌ای یا موضوعات مذاکره با آمریکا، به هیچ عنوان مطرح نیست.

اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود
اعلام نرخ سوم بنزین شفاف نیست / قاچاق سوخت متوقف نمی‌شود

یک کارشناس حوزه انرژی گفت: حتی با افزایش قیمت از ۳ هزار به ۵ هزار تومان، قاچاق همچنان به‌صرفه خواهد بود، زیرا قیمت بنزین در آن سوی مرز به ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تومان می‌رسد. این اختلاف قیمت فاحش باعث می‌شود طرح فعلی تأثیری بر کاهش قاچاق نداشته باشد.

واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی
واکنش عضو خبرگان رهبری به موضوع بازنگری در قانون اساسی

عضو مجلس خبرگان رهبری درباره بازنگری در قانون اساسی گفت: به روزرسانی ظرفیت‌های مغفول قانون اساسی اولویت بیشتری دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است