کد خبر : 39096
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - 23:23
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

وام ازدواج جوانان در بودجه ۹۸ به ۳۰ میلیون تومان افزایش می یابد

وام ازدواج جوانان در بودجه ۹۸ به ۳۰ میلیون تومان افزایش می یابد

عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ از مصوبه امروز این کمیسیون مبنی بر افزایش میزان وام ازدواج جوانان به ۳۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا احمد امیرآبادی نماینده مردم قم و عضو کمیسیون تلفیق بودجه ۹۸ در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس اعلام کرد طبق مصوبه امروز کمیسیون تلفیق وام ازدواج جوانان در سال ۹۸ از ۱۵ میلیون تومان برای هر یک از زوجین به ۳۰ میلیون تومان برای هر یک از زوجین (در مجموع ۶۰ میلیون تومان) افزایش یافت.

وی درباره نحوه بازپرداخت وام ازدواج گفت: بازپرداخت وام ۳۰ میلیون تومانی ازدواج در اقساط ۶۰ ماهه (۵ ساله) تعیین شده است./فارس

اخبار مرتبط:
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند
هشت کشور تلاش برای تصویب قطعنامه جدید علیه ایران را محکوم کردند

هشت کشور از جمله چین، روسیه و ایران با صدور بیانیه‌ای مشترک در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به تأسیسات هسته‌ای تحت پادمان ایران و تلاش برای تصویب قطعنامه جدید ضدایرانی را محکوم کرده و از کشورهای عضو خواستند در برابر سیاسی‌کاری درباره برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران ایستادگی کرده و از این پیش‌نویس حمایت نکنند.

ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد
ترامپ لایحه انتشار پرونده‌های اپستین را امضا کرد

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور، روز چهارشنبه اعلام کرد که لایحه‌ای را امضا کرده که وزارت دادگستری را موظف به انتشار پرونده‌های اپستین می‌کند؛ اسنادی که مربوط به تحقیقات گسترده قاچاق جنسی علیه این سرمایه‌دار قدرتمند سابق است و مدت‌هاست که از سوی مخالفان سیاسی ترامپ و همچنین بخش زیادی از پایگاه سیاسی او پیگیری می‌شود.

طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد
طحان نظیف: لایحه حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت / شورا به وظیفه خود در این لایحه عمل کرد / ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد

هادی طحان نظیف، سخنگوی شورای نگهبان گفت: لایحه عفاف و حجاب ۶ بار بین مجلس و شورای نگهبان رفت و آمد داشت. او همچنین تاکید کرد: ابلاغ شدن و نشدن قانون به ما برنمی‌گردد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است