کد خبر : 390623
انتشار : 2026/08/18 - 13:03
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

حکم شلاق پژمان جمشیدی به مرحله اجرا رسید؟

با تائید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادر شده برای اجرا به واحد اجرای احکام صادر شد.

حکم شلاق پژمان جمشیدی به مرحله اجرا رسید؟

به گزارش سایت خبری مدارا:   بامداد نو نوشت: با تائید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوان عالی کشور، رای صادر شده برای اجرا به واحد اجرای احکام صادر شد.

چندی قبل خانمی جوان از آقای سوپراستار به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرده بود که جمشیدی از این اتهام تبرئه شد و به اتهام رابطه نامشروع به تحمل شلاق محکوم شد.


واکنش وکیل مدافع پژمان جمشیدی به خبر اجرای حکم پرونده

کامبیز برجاس، وکیل مدافع پژمان جمشیدی، درباره اجرای حکم پرونده این بازیگر گفت: حکم موکلم اجرا نشده است.

برجاس ۴ مردادماه امسال ضمن بیان صدور رأی نهایی پرونده موکل خود گفته بود: رأی نهایی پرونده آقای پژمان جمشیدی صادر شده است. موکلم از اتهام تجاوز به عنف به طور کامل تبرئه شد. الباقی دادنامه موکلم مورد تایید دیوان عالی کشور قرار گرفت.

دقایقی پیش خبری منتشر شد مبنی بر اینکه با تائید حکم پژمان جمشیدی از سوی قضات دیوانعالی کشور، رای صادر شده برای اجرا به واحد اجرای احکام صادر شد. وکیل مدافع پژمان جمشیدی نیز این خبر را تکذیب کرد.

برجاس همچنین ۲۹ اردیبهشت ماه سال جاری گفته بود: حکم بدوی موکلم صادر شده است و ظرف ۲۰ روز قابل اعتراض است.

دو جلسه رسیدگی برای پرونده پژمان جمشیدی در ۲۵ بهمن ۱۴۰۴ و ۱۶ اردیبهشت ماه سال جاری در شعبه ۹ دادگاه کیفری یک استان تهران برگزار شد.

اخبار مرتبط:
زیدآبادی: آقای پزشکیان بفرمایید چگونه؟
زیدآبادی: آقای پزشکیان بفرمایید چگونه؟

-«یکی از بزرگترین مشکلات این کشور عدم تفکیک روشن بین ساحت جامعه و دولت به معنای عام آن است! به بیان دیگر ساحت و حوزه‌ی کار هر یک از این دو اصلاً مشخص نیست.»

افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران
افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران

-یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره بیماری‌هایی که در حال حاضر بیشتر مشاهده می‌شوند، می‌گوید: «ویروس جدیدی که اخیراً زیاد شده باشد، نداریم. چیزی که الآن زیاد شده، آنفلوانزا و کووید است. موارد ابتلا به این دو بیماری در میان کودکان نیز مشاهده می‌شود و تجمع‌های گسترده می‌تواند در افزایش شیوع بیماری‌های عفونی نقش داشته باشد.»

همسر عراقچی کم‌ کم وارد سیاست شد!
همسر عراقچی کم‌ کم وارد سیاست شد!

صفحه انجمن دیپلماتیک بانوان وزارت امور خارجه خبر میزبانی همسر عراقچی از نشست جمعی از مسئولان اقتصادی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است