کد خبر : 38987
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۷ - 02:17
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

اشعار حمید مصدق در برنامه راه شب تهران

اشعار حمید مصدق در برنامه راه شب تهران

«سعید بیابانکی» شاعر و طنز پرداز در برنامه «راه شب» از حمید مصدق شاعر می گوید.


به گزارش سایت خبری مدآرا:حمید مصدق، شاعر و حقوقدان معاصر است که برخی اشعارش در زبان عامه مردم جریان دارد، در آستانه تولد این شاعر فقید ایرانی، برنامه راه شب رادیو ایران، به بازخوانی اشعار، آثار و شخصیت او با حضور کارشناسی سعید بیابانکی شاعر و طنز پرداز می پردازد.
انتخاب عنوان برای زندگی، نمایش و پخش آیتم های طنز با محوریت موضوع برنامه، اشعار سروده شده شاعران در خصوص زندگی و گزارش از مشاغل شبانه از دیگر بخش های این برنامه است.
برنامه راه شب گروه ورزش و تفریحات بامداد دوشنبه ساعت ۰۰٫۳۰ به تهیه کنندگی مهدی ساعی بر روی موج اف ام ردیف ۹۰ مگاهرتز و موج ای ام ردیف ۵۵۸ کیلوهرتز از رادیو ایران پخش می شود.

اخبار مرتبط:
پیشنهاد زنوزی برای انتقال یک ستاره به پرسپولیس
پیشنهاد زنوزی برای انتقال یک ستاره به پرسپولیس

زنوزی برای حل مشکل پرونده بیرانوند یک پیشنهاد داغ به پرسپولیسی‌ها ارائه کرد.

اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند
اصفهان به‌اندازه ۱۶ استان کشور شیر تولید می‌کند

مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: اصفهان به دلیل کیفیت بالای شیر تولیدی‌اش نیز مشهور است و اکنون به‌اندازه ۱۶ استان کشور فقط شیر تولید می‌کند.

تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است
تقویت موج گرما در اصفهان تا ۱۰ مرداد؛ بارش‌های مونسونی در راه است

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان از تقویت الگوهای گرم تابستانی در مناطقی از استان، از ۲۵ تیرماه و ماندگاری آن تا ۱۰ مردادماه خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است