کد خبر : 389578
انتشار : 2026/07/25 - 19:51
دسته‌بندی : فرهنگی
چاپ

محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت

محمد یاراحمدی، از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشور، شامگاه دوم مرداد ۱۴۰۵ پس از دوره‌ای بیماری درگذشت.

محمد یاراحمدی، دوبلور درگذشت

به گزارش سایت خبری مدارا:   ایسنا نوشت: محمد یاراحمدی، از گویندگان و دوبلورهای قدیمی کشور، شامگاه دوم مرداد ۱۴۰۵ پس از دوره‌ای بیماری درگذشت.

انجمن گویندگان و دوبلاژ ایران با اعلام این خبر، او را از پیشکسوتان برجسته دوبله کشور معرفی کرد. مراسم تشییع پیکر این هنرمند دوشنبه ساعت ۱۰ صبح در قطعه هنرمندان بهشت‌زهرا(س) برگزار می‌شود.

یاراحمدی متولد ۱۳۱۴ بود و فعالیت حرفه‌ای خود در دوبله را از سال ۱۳۴۱ در استودیوهای دماوند و شهاب آغاز کرد.

از آثار شناخته‌شده او می‌توان به گویندگی در «ارتش سری»، «روزهای روشن زندگی»، «مرد عنکبوتی»، «شوالیه تاریکی»، «بتمن آغاز می‌کند» و «مردان سیاه‌پوش» اشاره کرد.

اخبار مرتبط:
زمان پخش سریال «اسباب زحمت» اعلام شد
زمان پخش سریال «اسباب زحمت» اعلام شد

سریال طنز «اسباب زحمت» به کارگردانی سعید آقاخانی که پخش آن به دلیل وقوع جنگ رمضان متوقف شده بود، از اول ماه ربیع‌الاول دوباره روی آنتن شبکه یک سیما می‌رود. همزمان نیز مقدمات تولید فصل دوم این مجموعه آغاز شده است.

۶ چهره مطرحی که در مراسم اکبر عبدی غیبت داشتند
۶ چهره مطرحی که در مراسم اکبر عبدی غیبت داشتند

مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد اکبر عبدی صبح یکشنبه ۴ مرداد ۱۴۰۵ از مقابل تالار وحدت با حضور پرتعداد همکاران این بازیگر مطرح برگزار شد.

پیکر اکبر عبدی در قطعه هنرمندان آرام گرفت
پیکر اکبر عبدی در قطعه هنرمندان آرام گرفت

پیکر زنده‌یاد اکبر عبدی پس از مراسم تشییع در تالار وحدت، با همراهی نوای نی به قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) منتقل و در میان حضور خانواده، هنرمندان و مردم به خاک سپرده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است