کد خبر : 38905
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۶ - 22:41
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

تکذیب خبر استعفای سیدعباس صالحی

تکذیب خبر استعفای سیدعباس صالحی

همایون امیرزاده مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، خبر استعفای سیدعباس صالحی را تکذیب کرد.


به گزارش سایت خبری مدآرا: همایون امیرزاده مدیر روابط عمومی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص انتشار خبری مبنی بر استعفای وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سمت خود استعفا نداده و خبری را که در این باره منتشر شده است،  تکذیب می‌کنم.

برخی رسانه‌ها امروز خبری منتشر کرده بودند، مبنی بر اینکه سید عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی از سمت خود استعفا داده و نامه استعفایش را تقدیم رئیس جمهور کرده است./ باشگاه خبرنگاران

اخبار مرتبط:
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد
وانت حامل ۴۷ کیلو حشیش در اصفهان توقیف شد

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان اصفهان گفت: در عملیات مأموران این پلیس، از یک دستگاه خودرو وانت ۴۷ کیلو حشیش کشف و یک متهم نیز دستگیر شد.

ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است
ظرفیت‌های ارزشمند ژئوتوریسمی اصفهان شناسایی شده است

سرپرست اداره‌کل زمین‌شناسی منطقه سپاهان گفت: استان اصفهان از پتانسیل‌های ژئوتورسیم (زمین گردشگری) بسیار ارزشمندی برخوردار بوده و این ظرفیت‌ها بصورت پراکنده مطالعه و بررسی شده است.

استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است
استاندار اصفهان: منطقه علم و فناوری نیازمند نوآوری و اجرای پایدار است

استاندار اصفهان، ضمن اشاره به کندی روند پیشرفت منطقه علم و فناوری اصفهان، بر ضرورت نوآوری، امیدآفرینی و اجرای پایدار برای تحول در مرزهای علم و فناوری تأکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است