کد خبر : 38719
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۵ - 21:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

پالرمو تصویب نشد

پالرمو تصویب نشد

لایحه پالرمو در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب نشد.


به گزارش سایت خبری مدارا: در جلسه امروز مجمع تشخیص مصلحت نظام پس از طرح دیدگاههای مختلف پیرامون لایحه پالرمو، از سوی اعضای مجمع و همچنین اظهار نظر نمایندگان مجلس شورای اسلامی و دولت، ادامه بررسی ها به کمیسیون های سیاسی – دفاعی و حقوق- قضایی محول گردید تا نتایج آن در جلسه آتی مجمع مطرح و مورد بررسی قرار گیرد.

دو کمیسیون مجمع پیشتر مخالفت خود را اعلام کرده بودند.

اخبار مرتبط:
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب
حجم سد زاینده‌رود به پایین‌ترین سطح تاریخی رسید؛ فقط ۱۱۸میلیون مترمکعب

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای اصفهان با اشاره به آخرین وضعیت سد زاینده‌رود گفت: ذخیره این سد به ۱۱۸ میلیون مترمکعب و میزان آب ورودی به آن به عدد بی‌سابقه ۵.۵ مترمکعب بر ثانیه رسیده است.

چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد
چهاردهمین همایش «داناب» در اصفهان به کار خود پایان داد

اختتامیه چهاردهمین دوره طرح ملی دانش‌آموزی نجات آب «داناب» با حضور مدیران ارشد استان و صدها دانش آموز در اصفهان برگزار و از برگزیدگان استانی تجلیل شد.

سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد
سپاه یک شناور خارجی را در خلیج‌فارس توقیف کرد

فرمانده منطقه دوم نیروی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از توقیف یک شناور خارجی متخلف حامل ۳۵۰ هزار لیتر سوخت قاچاق، طی رصد و اشراف در آب های نیلگون خلیج فارس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است