کد خبر : 384013
انتشار : 2026/04/26 - 10:38
چاپ

جزئیات تیراندازی در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید

سی‌بی‌اس نیوز خبر داد: مظنون به تیراندازی در کاخ سفید اعتراف کرده است که هدف او مقامات دولت ترامپ بوده‌ است.

جزئیات تیراندازی در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید

به گزارش سایت خبری مدارا:  انتخاب نوشت: پس از تیراندازی در مراسم شام خبرنگاران کاخ سفید در هتل هیلتون که رئیس‌جمهور و برخی مقامات ارشد آمریکایی در آن حضور داشتند، مظنون دستگیر شد.

خبرنگار المیادین در واشنگتن در مورد این حادثه گزارش داد: احزاب جمهوری خواه و دموکرات تیراندازی را محکوم کردند و نسبت به بهره برداری سیاسی از آنچه رخ داد و خشونت سیاسی هشدار دادند.

سرپرست دادستانی کل آمریکا هم اعلام کرد: مظنون به دو فقره اتهام متهم شده و فردا، دوشنبه، در دادگاه حاضر خواهد شد.

پلیس واشنگتن دی سی گفت: مظنون تیراندازی به یک تفنگ ساچمه‌ای، یک تپانچه و چندین چاقو مسلح بوده است.

اخبار مرتبط:
مخالفت صریح دولت با طرح جنجالی مجلس
مخالفت صریح دولت با طرح جنجالی مجلس

رئیس امور اطلاع‌رسانی دولت اعلام کرد که دولت با طرح «مقابله با نفوذ» مخالف است و این مخالفت به‌صورت رسمی به مجلس اعلام شده است.

هدایت‌الله خادمی: راه‌حل ناترازی بنزین افزایش تولید و مقابله با قاچاق است، نه گرانی و کاهش سهمیه
هدایت‌الله خادمی: راه‌حل ناترازی بنزین افزایش تولید و مقابله با قاچاق است، نه گرانی و کاهش سهمیه

کارشناس حوزه انرژی گفت: آقای پزشکیان و آقای قالیباف اعلام کرده‌اند که روزانه ۲۰ تا ۳۰ میلیون لیتر بنزین قاچاق می‌شود. وقتی آقای سقاب معاون رئیس جمهور می گوید «با کسری ۱۴ میلیون لیتری مواجه هستیم»، معنایش این است که اگر جلوی قاچاق گرفته شود، نه‌تنها کسری بنزین نخواهیم داشت، بلکه حدود ۱۵ میلیون لیتر بنزین مازاد خواهیم داشت.

توافق فوری حماس با ترامپ
توافق فوری حماس با ترامپ

حماس با اعلام موافقت با نقشه راه مرحله دوم طرح ترامپ، بر آتش‌بس پایدار، خروج کامل نیروهای اسرائیلی از غزه و آغاز بازسازی تأکید کرد و از میانجی‌ها خواست تل‌آویو را به اجرای تعهداتش وادار کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است