کد خبر : 383712
انتشار : 2026/04/16 - 19:24
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

اتوبوس اسکانیا با ۳۷ میلیون تومان خلافی توقیف شد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: ماموران پلیس راه شاهین شهر کاشان، حین کنترل خودروهای عبوری، اسکانیا را با ۳۷ میلیون تومان خلافی توقیف کرد.

اتوبوس اسکانیا با ۳۷ میلیون تومان خلافی توقیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس راه استان اظهار کرد. ماموران پلیس راه شاهین شهر کاشان، حین کنترل خودروهای عبوری در محور اصفهان به تهران، یک دستگاه اتوبوس اسکانیا را به دلیل داشتن ۳۷ میلیون تومان خلافی، توقیف کردند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد:ضمن اینکه بخش عمده‌ای از تخلفات ثبت‌شده این خودرو مربوط به تردد در خط سوم آزادراه ها بوده است، به رانندگان وسایل نقلیه سنگین توصیه کرد: برابر آیین نامه راهنمایی و رانندگی تردد اتوبوس، مینی بوس و انواع بارکش ها به استثناء وانت بارها و سواری ها در خط سوم آزادراه ها ممنوع بوده که لازم است این موضوع را به جد در اولویت کار خود قرار دهند و با پرداخت به‌موقع جرایم رانندگی، علاوه بر پیشگیری از توقیف خودرو، سهم خود را در ارتقای ایمنی جاده‌ها ایفا کنند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است