کد خبر : 383389
انتشار : 2026/04/04 - 20:39
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی: اصفهان تا ۵ درجه گرم تر می شود

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش ۳ تا ۵ درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبرداد.

هواشناسی: اصفهان تا ۵ درجه گرم تر می شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نوید حاجی‌بابایی با اشاره به افزایش سه تا پنج درجه‌ای میانگین دمای استان، اظهار کرد: مهاباد از توابع اردستان با بیشینه دمای ۲۳ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای صفر درجه به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان طی ساعات پیش رو خواهند بود.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بیشینه و کمینه دمای شهر اصفهان (مرکز استان) نیز طی این مدت بین ۲۲ و هفت درجه سلسیوس بالای صفر نوسان دارد.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان اضافه کرد: بر اساس آخرین نقشه‌های هواشناسی، آسمان استان طی امروز صاف تا قسمتی ابری، گاهی با وزش باد همراه خواهد بود.

حاجی بابایی افزود: از فردا جمعه تا روز دوشنبه (۱۷ فروردین) ناپایداری‌های جوی افزایش پیدا خواهد کرد.

به گفته وی، با افزایش ناپایداری‌ها طی پنج روز آینده، افزایش ابر، گاهی وزش باد شدید و وقوع تند باد لحظه ای در سطح استان و نیز بارش رگبارهای پراکنده بهاری بصورت محدود در مناطق غرب و شمال استان پیش‌بینی می‌شود.

معاون توسعه و پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به اینکه عمده ناپایداری‌ها بصورت وزش باد شدید و طی روز یکشنبه در نیمه شمالی استان خواهد بود، خاطرنشان کرد: شرایط بارش رگباری پراکنده در مناطق شمال و غرب طی روز شنبه ۱۵ فروردین خواهد بود.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است