کد خبر : 382948
انتشار : 2026/03/18 - 18:45
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

واکنش تند قطر به حملات اسرائیل به تأسیسات گازی ایران

وزارت امور خارجه قطر با صدور بیانیه‌ای، حمله رژیم اشغالگر به تأسیسات مرتبط با میدان گازی پارس جنوبی ایران را به شدت محکوم کرد.

واکنش تند قطر به حملات اسرائیل به تأسیسات گازی ایران

به گزارش سایت خبری مدارا:  ماجد محمد الانصاری، مشاور نخست‌وزیر و سخنگوی وزارت امور خارجه قطر، هشدار داد که این حمله با توجه به تشدید تنش‌های نظامی جاری در منطقه، گامی خطرناک و غیرمسئولانه محسوب می‌شود.

به نقل از روسیا الیوم، سخنگوی وزارت خارجه قطر تأکید کرد که هدف قرار دادن زیرساخت‌های انرژی، به ویژه میدان پارس جنوبی که امتداد طبیعی میدان شمال قطر است، تهدید جدی نه تنها برای امنیت انرژی جهانی، بلکه برای مردم منطقه و محیط زیست آن محسوب می‌شود.

دوحه مجدداً بر موضع خود مبنی بر لزوم اجتناب از هدف قرار دادن تأسیسات حیاتی تأکید کرد و همه طرف‌ها را به خویشتن‌داری، پایبندی به قوانین بین‌المللی و تلاش برای کاهش تنش نظامی در منطقه دعوت کرد.

پیشتر رژیم اشغالگر با هماهنگی آمریکا، حمله‌ای موشکی به تأسیسات انرژی ایران انجام داد. این حمله به پالایشگاه‌های میدان گازی پارس جنوبی در منطقه عسلویه در جنوب کشور صورت گرفت.

میدان گازی پارس جنوبی ایران، امتداد طبیعی میدان گازی شمال قطر است که با هم بزرگترین میدان گازی جهان را تشکیل می‌دهند و حدود ۱۷٪ از ذخایر گازی جهان را در خود جای داده‌اند.

اخبار مرتبط:
زیدآبادی: آقای پزشکیان بفرمایید چگونه؟
زیدآبادی: آقای پزشکیان بفرمایید چگونه؟

-«یکی از بزرگترین مشکلات این کشور عدم تفکیک روشن بین ساحت جامعه و دولت به معنای عام آن است! به بیان دیگر ساحت و حوزه‌ی کار هر یک از این دو اصلاً مشخص نیست.»

افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران
افزایش بیماری‌های عفونی پس از بازگشت زائران

-یک متخصص بیماری‌های عفونی درباره بیماری‌هایی که در حال حاضر بیشتر مشاهده می‌شوند، می‌گوید: «ویروس جدیدی که اخیراً زیاد شده باشد، نداریم. چیزی که الآن زیاد شده، آنفلوانزا و کووید است. موارد ابتلا به این دو بیماری در میان کودکان نیز مشاهده می‌شود و تجمع‌های گسترده می‌تواند در افزایش شیوع بیماری‌های عفونی نقش داشته باشد.»

همسر عراقچی کم‌ کم وارد سیاست شد!
همسر عراقچی کم‌ کم وارد سیاست شد!

صفحه انجمن دیپلماتیک بانوان وزارت امور خارجه خبر میزبانی همسر عراقچی از نشست جمعی از مسئولان اقتصادی را منتشر کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است