کد خبر : 382679
انتشار : 2026/03/15 - 21:31
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

هواشناسی: سامانه بارشی جدید ۲۸ اسفند وارد اصفهان می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از ورود سامانه بارشی به استان طی روز پنجشنبه ۲۸ اسفند ماه خبرداد.

هواشناسی: سامانه بارشی جدید ۲۸ اسفند وارد اصفهان می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مینا معتمدی اظهار کرد: از بعدازظهر و شب پنجشنبه ۲۸ اسفندماه، هوای استان به تدریج در دامنه سامانه بارشی جدیدی قرار خواهد گرفت.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به اینکه امروز یکشنبه نیز فعالیت یک سامانه بارشی را در سطح استان شاهد هستیم، ادامه داد: این سامانه امروز ابتدا در نواحی غربی، جنوبی و تاحدودی شمالی و مرکزی استان را در بر می‌گیرد و فردا دوشنبه در سطح استان به تناوب به صورت رگبار و رعدوبرق، بارش برف در مناطق سردسیر، تگرگ، وزش باد به نسبت شدید ادامه می‌یابد.

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی استان اصفهان با بیان اینکه در برخی مناطق غربی هوای مه آلود نیز پیش‌بینی می‌شود، افزود: آسمان استان در روزهای سه شنبه و چهارشنبه، کمی تا نیمه ابری پیش‌بینی می‌شود و کاهش نسبی دمای صبحگاهی دور از انتظار نیست.

به گفته معتمدی، کمینه دمای هوا بامداد فردا دوشنبه در بیشتر مناطق استان بین یک تا سه درجه سلسیوس افزایش دارد.

وی با بیان اینکه بیشینه دمای اصفهان امروز به ۲۱ درجه سلسیوس بالای صفر و کمینه آن بامداد فردا به هفت درجه سلسیوس بالای صفر می‌رسد، اضافه کرد: خور و بیابانک با بیشینه دمای ۲۶ درجه سلسیوس بالای صفر و بوئین میاندشت با کمینه دمای یک درجه سلسیوس بالای صفر به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین نقاط استان خواهند بود.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است