کد خبر : 38254
انتشار : ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ - 23:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

میرلوحی: برای متصرفان املاک شهرداری حکم قضایی گرفته ایم، تخلیه نمی کنند!

میرلوحی: برای متصرفان املاک شهرداری حکم قضایی گرفته ایم، تخلیه نمی کنند!

محمود میرلوحی، درباره امکاناتی که از شهرداری تهران در دست افراد غیر قرار گرفته است، اظهار داشت: باید آنهایی که این امکانات را در اختیار این افراد گذاشتند پاسخگو باشند. 


به گزارش سایت خبری مدآراوی افزود: در حال حاضر شهرداری تهران به بانک‌ها، پیمانکاران و دیگر نهادهای بدهکار است و خیلی از پروژه‌ها نیمه باقی مانده است و باید تکمیل شود؛ بنابراین اجاره، فروش و تهاتر کردن این ملک‌هایی که در دست افراد غیر است برای شهرداری تهران می‌تواند راهگشا باشد.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه حدود ۲ هزار ملک در دست افراد حقیقی و حقوقی بعضا بدون اجاره‌نامه و ضابطه قانونی واگذار شده است، گفت: وقتی که برای تحویل این املاک مراجعه می‌کنیم آنها نه تنها مقاومت می‌کنند بلکه پاسخگو نیستند و حتی براساس حکم قضایی نیز اقدام نمی‌کنند.

وی افزود: تاکنون برای ۲۰۰ ملک که در اختیار افراد غیر قرار گرفته است و باید تخلیه کنند حکم قضایی گرفته‌ایم و امیدواریم هرچه زودتر نسبت به تخلیه این اماکن اقدام شود.

میرلوحی با اشاره به اینکه اکثر املاک واگذار شده به افراد غیر در شمال شهر تهران واقع شده است، گفت: این املاک در اختیار مدیران سابق و بعضی از افراد خاص است.

اخبار مرتبط:
دعوا بر سر قیمت‌گذاری خودرو بالا گرفت!
دعوا بر سر قیمت‌گذاری خودرو بالا گرفت!

سخنگوی شورای رقابت با انتقاد از عملکرد وزارت صمت در حوزه قیمت‌گذاری خودرو، گفت: گزارش های شورا از عملکرد وزارت صمت درباره اجرای ...

زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد
زیدآبادی پاسخ مجری جنجالی صداوسیما را داد

احمد زیدآبادی، فعال سیاسی اصلاح‌طلب، با انتشار متنی در کانال تلگرامی خود با عنوان «انگار ملک شخصی است!» به احساس مالکیت برخی در صداوسیما تاخته است.

ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد
ماجرای خبرساز انفجار در فرودگاه مهرآباد

انفجار در فرودگاه مهرآباد تکذیب شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است