کد خبر : 381725
انتشار : 2026/03/07 - 18:27
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

تغییر نحوه فعالیت ادارات استان اصفهان؛ حضور ۳۰ درصدی کارکنان از فردا

​معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان از دورکاری گسترده کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان و فعالیت با ظرفیت ۳۰ درصد خبر داد.

تغییر نحوه فعالیت ادارات استان اصفهان؛ حضور ۳۰ درصدی کارکنان از فردا

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ابراهیم معتمدی ضمن تسلیت شهادت رهبر معظم انقلاب اسلامی، جزئیات نحوه فعالیت نظام اداری استان را در شرایط کنونی تشریح کرد.

به نوشته مهر؛ وی اظهار کرد: این تصمیم با هدف حفظ آرامش کارمندان و در عین حال استمرار ارائه خدمات عمومی به شهروندان اتخاذ شده است و جزئیات نحوه فعالیت دستگاه‌های اجرایی طبق ابلاغیه جدید و با موافقت استاندار اصفهان، ضوابط فعالیت ادارات از روز یکشنبه ۱۴۰۴/۱۲/۱۷ تا اطلاع ثانوی تمامی خدمات اداری در سطح استان با حضور حداقل ۳۰ درصد کارکنان به صورت حضوری ارائه می‌شود.

معتمدی ادامه داد: بانوان، افراد دارای معلولیت و کارکنان مبتلا به بیماری‌های خاص یا قلبی و عروقی، با نظر مدیر مربوطه در اولویت دورکاری قرار دارند.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اصفهان تصریح کرد:تمامی سازمان‌ها، نهادهای عمومی، شرکت‌های دولتی و بخش خصوصی موظفند ضمن رعایت مسائل امنیتی، به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنند که خللی در ارائه خدمات به مردم ایجاد نشود.

وی گفت: کلیه رده‌های مدیریتی در سطوح استانی و شهرستانی مشمول دورکاری نبوده و موظف به حضور در محل کار هستند.

معتمدی با تأکید بر حساسیت خدمات‌رسانی در برخی بخش‌ها خاطرنشان کرد:واحدهای عملیاتی دستگاه‌های خدمات‌رسان، بانک‌ها، بیمه‌ها، شهرداری‌ها، مراکز درمانی و همچنین نهادهای نظامی، انتظامی و امنیتی از شمول این ابلاغیه مستثنی هستند و تابع ضوابط اختصاصی دستگاه خود خواهند بود.

وی اضافه کرد:این رویه تا زمان بازگشت شرایط کشور به حالت عادی و صدور ابلاغیه جدید ادامه خواهد داشت.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است