کد خبر : 37883
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۲۹ - 00:48
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

مجمع تشخیص کلیات لایحه کنوانسیون پالرمو را بررسی کرد

مجمع تشخیص کلیات لایحه کنوانسیون پالرمو را بررسی کرد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از بررسی کلیات لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمان‌ یافته فراملی (پالرمو) در جلسه امروز – شنبه – مجمع خبر داد و گفت: در این جلسه اعضا وارد جزئیات نشدند.


به گزارش سایت مدآرا: حجت الاسلام و المسلمین «غلامرضا مصباحی مقدم» در همین رابطه افزود: قرار شد کمیسیون های قضایی و سیاسی – امنیتی مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی بیشتری درمورد این لایحه انجام دهند و نتیجه بررسی خود را در جلسه بعدی مجمع ارائه کنند.
وی با تاکید بر این که مجمع تشخیص مصلحت نظام در جلسه امروز درباره لایحه کنوانسیون پالرمو به جمع بندی نرسید، یادآور شد: علی لاریجانی رییس مجلس شورای اسلامی و الهیار ملکشاهی رییس کمیسیون قضایی به نمایندگی از مجلس و محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه و لعیا جنیدی معاون حقوقی رییس جمهوری به نمایندگی از دولت در این جلسه حضور داشتند.
به گزارش ایرنا، پیش از این لعیا جنیدی معاون حقوقی رییس جمهوری از درخواست دولت برای اولویت قرار گرفتن لایحه الحاق ایران به کنوانسیون پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد و گفت: تصور من این است که به زودی این لایحه در اولویت قرار بگیرد.
وی یادآور شد: از صحبت‌های رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام هم چنین برمی‌آمد که بخواهد به سرعت به این موضوع رسیدگی کند. امیدوارم در عمل هم به نتیجه خوبی برسد.
کنوانسیون ملل متحد علیه جرائم سازمان‌یافته فراملی از معاهده‌های چندجانبه مورد حمایت سازمان ملل متحد است که در ۱۵ نوامبر ۲۰۰۰ با قطعنامه مجمع عمومی این سازمان به تصویب رسید.
طرح کنوانسیونی این معاهده در دسامبر ۲۰۰۰ در پالرموی ایتالیا برای امضای دولتها مفتوح شد و به امضای ۱۴۷ دولت از جمله ایران رسید به همین دلیل به این کنوانسیون، کنوانسیون پالرمو نیز گفته می‌شود.
کنوانسیون پالرمو دارای سه پروتکل تکمیلی از جمله پروتکل پیشگیری، سرکوب و مجازات قاچاق اشخاص مخصوصاً زنان و کودکان، پروتکل علیه قاچاق مهاجرین از طریق زمین، دریا و هوا و پروتکل علیه تولید غیرقانونی و قاچاق مهمات است که دفتر مقابله با مواد مخدر و جرم سازمان ملل متحد به عنوان عهده‌دار این کنوانسیون و پروتکل‌های آن عمل می‌کند.
دولت برای پیوستن به این کنوانسیون که از لوایح چهارگانه مرتبط با FATF است، لایحه ای را تقدیم مجلس شورای اسلامی کرد که به تصویب نمایندگان رسید اما با توجه به عدم تطابق ترجمه با متن اصلی، در سال ۹۶ مورد ایراد شورای نگهبان قرار گرفت و در ۲۰ خرداد ۹۷ باردیگر در مجلس بررسی و نمایندگان با ۱۳۶ رأی موافق، ۸۹ رای مخالف و ۱۱ رای ممتنع از مجموع ۲۵۶ نماینده حاضر با اصلاح آن موافقت کردند./ایرنا

اخبار مرتبط:
روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است
روزنامه اصولگرا: گزارش‌های رسانه‌های خارجی مانند خروج سید محمد خاتمی از کشور، مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است

فرهیختگان نوشت: خبری منتشر شد که مدعی خروج محمد خاتمی، رئیس دولت اصلاحات از کشور بود. موضوعی که بلافاصله تکذیب شد و حتی صحبت‌هایی از سوی خاتمی با محوریت انسجام ملی انتشار یافت. این اولین‌بار نیست که ترامپ هم‌زمان با مذاکره، نمایش‌های میدانی و رسانه‌ای را پیش می‌برد؛ اما نکته مهم اینجاست که بدانیم این گزارش‌های رسانه‌ای مهم‌ترین لایه از دکترین تسلیم تحمیلی ترامپ است.

دانشگاه شریف: روز گذشته یک‌سری حمله سایبری به سایت اصلی دانشگاه شد
دانشگاه شریف: روز گذشته یک‌سری حمله سایبری به سایت اصلی دانشگاه شد

در اطلاعیه روابط عمومی این دانشگاه آمده است: روز گذشته یکسری حمله سایبری به سایت اصلی دانشگاه صنعتی شریف شد و دانشگاه با هدف حفاظت از داده‌ها و جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی، سایت را به‌طور موقت غیرفعال کرد.

رئیس دانشگاه شریف: کلاس‌های دانشگاه به صورت حضوری برگزار می‌شوند؛ برنامه‌ای برای مجازی شدن در دستور کار نیست
رئیس دانشگاه شریف: کلاس‌های دانشگاه به صورت حضوری برگزار می‌شوند؛ برنامه‌ای برای مجازی شدن در دستور کار نیست

رئیس دانشگاه شریف گفت: کلاس‌های آموزشی دانشگاه شریف به صورت حضوری برگزار می‌شود و تغییری در روند آموزش‌ها نداریم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است