کد خبر : 378027
انتشار : 2026/02/08 - 21:17
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

کامیون حامل ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در اصفهان توقیف شد

جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان از توقیف یک دستگاه کامیون حامل مقدار تقریبی ۱۰۰ کیلو تریاک و دستگیری ۲ سوداگر مرگ خبرداد.

کامیون حامل ۱۰۰ کیلوگرم تریاک در اصفهان توقیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سردار حسین بساطی اظهار کرد: مأموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان با همکاری مأموران فرماندهی انتظامی استان خراسان رضوی از انتقال محموله مواد مخدر در یکی از محورهای مواصلاتی مطلع و بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

به نوشته مهر؛ جانشین فرمانده انتظامی استان اصفهان در ادامه افزود: دراین راستا طی عملیاتی مشترک با مأموران انتظامی شهرستان های خور و بیابانک و نایین، کامیون حامل تریاک توقیف و در بازرسی از آن ۹۹ کیلو و ۷۵۰ گرم مواد مخدر از نوع تریاک کشف شد.

وی ابراز کرد: در این عملیات ۲ سوداگر مرگ دستگیر که برای آن ها پرونده تشکیل و تحت رسیدگی قضائی قرار گرفت.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است