کد خبر : 376384
انتشار : 2026/01/20 - 13:29
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

ترامپ پیام‌های خصوصی مکرون درباره ایران و سوریه را منتشر کرد

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، تصویری از یک پیام امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه به خود را در تروث سوشال منتشر کرد.

ترامپ پیام‌های خصوصی مکرون درباره ایران و سوریه را منتشر کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ مهر نوشت: دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا، تصویری از یک پیام امانوئل ماکرون رئیس جمهوری فرانسه به خود را در تروث سوشال منتشر کرد.

براساس این پیام، رئیس جمهوری فرانسه به رئیس جمهوری آمریکا گفته است که رویکرد او در قبال گرینلند را هنوز درک نکرده است.

در این پیام، ماکرون به ترامپ پیشنهاد داده است که نشست گروه هفت را در پاریس برگزار کند و روسیه و دیگر کشورها را برای شرکت دعوت کند.

براساس این پیام، ماکرون به ترامپ گفته می‌تواند اوکراینی‌ها، دانمارکی‌ها، سوری‌ها و روس‌ها را برای شرکت در حاشیه نشست گروه هفت در روز پنج‌شنبه دعوت کند.

ماکرون همچنین شخص ترامپ را نیز به صرف شام در پاریس دعوت کرده است.

ماکرون در پیام‌ها ترامپ را «دوست» خطاب کرده و گفته است که او «کاملاً با ترامپ در خصوص سوریه هم‌نظر است» و آنها می‌توانند در مورد ایران «کارهای بزرگی انجام دهند».

اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است