کد خبر : 375863
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۱۷ - 13:18
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد

کاپشن‌های ورزشی تولید شرکت آمریکایی «نایکی» پس از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در روز شنبه، توجهی بی‌سابقه در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ رویدادی قابل‌توجه که سیاست و مُد را به هم پیوند زد.

پیوند سیاست و مُد؛ کاپشن «نایکی» پس از انتشار تصویر مادورو در بازار نایاب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کاپشن‌های ورزشی تولید شرکت آمریکایی «نایکی» پس از بازداشت نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا، در روز شنبه، توجهی بی‌سابقه در شبکه‌های اجتماعی برانگیخت؛ رویدادی قابل‌توجه که سیاست و مُد را به هم پیوند زد.

این واکنش‌ها ساعاتی پس از حمله آمریکا به ونزوئلا و بازداشت مادورو شکل گرفت؛ زمانی که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، تصویری از رهبر ونزوئلا را در شبکه اجتماعی «تروث سوشیال» منتشر کرد. در این تصویر، مادورو با چشمان بسته، بر عرشه ناو جنگی آمریکایی، در حال انتقال به نیویورک دیده می‌شود.
این تصویر به‌سرعت به‌طور گسترده منتشر شد؛ نه‌تنها به دلیل ظاهر آرام مادورو، بلکه به خاطر لباسی که به تن کرده بود.
رئیس جمهوری بازداشت شده ونزوئلا در این عکس کاپشنی به تن داشت که به نظر می‌رسید از مدل «Nike Tech» باشد؛ موضوعی که باعث شد کاربران اینترنتی تصویر را به‌طور وسیع بازنشر دهند و آن را به برند مشهور ورزشی پیوند بزنند.
بسیاری از کاربران این صحنه تاریخی را نمونه‌ای از تناقضی طنزآمیز دانستند؛ جایی که دشمن سرسخت امپریالیسم و سرمایه‌داری، کاپشنی از یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های آمریکایی جهان، یعنی «نایکی»، بر تن دارد.
گزارش‌های مختلف حاکی از آن است که کاپشن ورزشی خاکستری‌رنگ پس از افزایش چشمگیر تقاضا در پی انتشار تصویر مادورو، در فروشگاه‌های اینترنتی نایاب شده است.
از سوی دیگر، موتورهای جستجوی معروفی مانند «گوگل» نیز شاهد افزایش بسیار زیاد جست‌وجوی عبارات مربوط به این کاپشن خاکستری بودند به طوری که این کاپشن خاکستری در صدر جست‌وجوهای روز شنبه قرار گرفت.
اخبار مرتبط:
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند
سروش محلاتی: مَردم برخورد ظالمانه با شهروندان را مغایر حکومت علوی می‌دانند

سروش محلاتی، پژوهشگر دینی گفت: جامعه ما جامعه دینی است و غالب مردم گرایش دینی دارند، ولی تفاوتی روشن بین گرایش دینی اکثر مردم با گرایش دینی غالب علما هست. اهمیتی که علما برای جنبه های صوری و ظاهری دین قائل اند برای بسیاری از مردم دیندار وجود ندارد.

کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است
کنعانی مقدم: تجهیزات نظامی آمریکا در منطقه معادل جنگ جهانی سوم است/ احتمال وقوع جنگ بسیار زیاد است

حسین کنعانی مقدم، فرمانده پیشین سپاه پاسداران گفت: «احتمال جنگ بسیار زیاد است. اما اگر بر اساس منطق جنگی به شرایط موجود نگاه کند، نباید جنگی رخ دهد، چراکه وقوع جنگ گسترده منطقه ای می تواند به ساقط شدن دولت ترامپ منتهی شود.

ویتکاف: من به دستور رئیس‌جمهور آمریکا با پهلوی دیدار کردم
ویتکاف: من به دستور رئیس‌جمهور آمریکا با پهلوی دیدار کردم

استیو ویتکاف نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور غرب آسیا در مصاحبه با فاکس‌نیوز گفت: رئیس‌جمهور پیش از اعزام ما، به من و جرد کوشنر چارچوب مشخصی داده بود. خطوط قرمز تعیین شده بود: غنی‌سازی صفر .ویتکاف در بخشی از مصاحبه خود به دیدار با رضا پهلوی اشاره کرد و گفت «من به دستور رئیس‌جمهور با پهلوی دیدار کردم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است