کد خبر : 374170
انتشار : 2025/12/27 - 12:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

مخالفت ترامپ با به رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند

رئیس‌جمهور ترامپ به نیویورک‌پست گفت که به‌سرعت از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در به‌رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند پیروی نخواهد کرد و افزود که باید پیشنهاد دیرینه متحد خاورمیانه‌ای خود را درباره این جمهوری جداشده «بررسی» کند.

مخالفت ترامپ با به رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: رئیس‌جمهور ترامپ به نیویورک‌پست گفت که به‌سرعت از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر اسرائیل، در به‌رسمیت شناختن استقلال سومالی‌لند پیروی نخواهد کرد و افزود که باید پیشنهاد دیرینه متحد خاورمیانه‌ای خود را درباره این جمهوری جداشده «بررسی» کند.

اسرائیل روز جمعه به نخستین دولت جهان تبدیل شد که جدایی سومالی‌لند از سومالیِ گرفتار هرج‌ومرج را به رسمیت شناخت و نتانیاهو متعهد شد پیامی را به ترامپ منتقل کند؛ ترامپ و نتانیاهو قرار است روز دوشنبه دیدار کنند.

نتانیاهو در یک تماس ویدئویی که برای جشن گرفتن این پیشرفت دیپلماتیک برگزار شد، به عبدالرحمن محمد عبداللهی، رئیس‌جمهور سومالی‌لند، گفت: «تمایل و خواست شما برای پیوستن به توافق‌های ابراهیم را به رئیس‌جمهور ترامپ منتقل خواهم کرد.»

رئیس‌جمهور ترامپ روز جمعه گفت که بعید است استقلال سومالی‌لند را به رسمیت بشناسد، پس از آن‌که اسرائیل نخستین دولت انجام‌دهنده این کار شد.

اما ترامپ گفت که تحت تأثیر قرار نگرفته و انتظار دارد گفت‌وگوهایش با نتانیاهو بر نوار غزه متمرکز باشد؛ جایی که ترامپ در ماه اکتبر یک آتش‌بس را میانجی‌گری کرد و اکنون ریاست یک «هیئت صلح» مورد تأیید سازمان ملل را برای نظارت بر اجرای آتش‌بس و بازسازی بر عهده دارد.

ترامپ در یک مصاحبه تلفنی به نیویورک‌پست گفت: «فقط بگویید: «نه، ویرگول، نه در این …» و سپس پاسخ خود درباره به‌رسمیت شناختن سومالی‌لند را این‌گونه اصلاح کرد: فقط بگویید: «نه».

اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است