کد خبر : 374150
انتشار : ۱۴۰۴/۱۰/۰۶ - 11:52
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

در پیامی به اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا؛ رهبر انقلاب:

رهبر انقلاب: شهادت دانشمندان و سرداران مان نتوانسته و نخواهد توانست جوانان باهمّت ایرانی را متوقف کند

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به به پنجاه و نهمین نشست سالانه‌ی اتّحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا با اشاره به شکست تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده ننگین آن در منطقه به دلیل ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی، تأکید کردند: علّت اصلی آشفتگی زورگویان فاسد و مفسد، نه بحث هسته‌ای، بلکه برافراشته شدن پرچم مقابله با نظم ناعادلانه و تحکّم نظام سلطه در جهان و روی آوردن به نظام عادلانه ملی و بین‌المللی اسلامی از جانب ایران اسلامی است.

رهبر انقلاب: شهادت دانشمندان و سرداران مان نتوانسته و نخواهد توانست جوانان باهمّت ایرانی را متوقف کند

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در پیامی به به پنجاه و نهمین نشست سالانه‌ی اتّحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان در اروپا با اشاره به شکست تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده ننگین آن در منطقه به دلیل ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی، تأکید کردند: علّت اصلی آشفتگی زورگویان فاسد و مفسد، نه بحث هسته‌ای، بلکه برافراشته شدن پرچم مقابله با نظم ناعادلانه و تحکّم نظام سلطه در جهان و روی آوردن به نظام عادلانه ملی و بین‌المللی اسلامی از جانب ایران اسلامی است.

متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
بسم الله الرّحمن الرّحیم
جوانان عزیز!
امسال کشور شما، به برکت ایمان و اتّحاد و اعتماد به نفس، در دنیا اعتبار و وزانتی تازه یافت. تهاجم سنگین ارتش آمریکا و زائده‌ی ننگین آن در این منطقه، مغلوب ابتکار و شجاعت و فداکاری جوانان ایران اسلامی شد. ثابت شد که ملّت ایران با بهره‌گیری از توانائیهای خود، در سایه‌ی ایمان و عمل صالح، و در رویاروئی با مستکبران فاسد و ظالم، میتواند بایستد و دعوت به ارزشهای اسلامی را با صدائی رساتر از همیشه به دنیا برساند.
اندوه عمیق بخاطر شهادت تعدادی از دانشمندان و سرداران و جمعی از مردم عزیزمان نتوانسته و نخواهد توانست جوانان باهمّت ایرانی را متوقف کند. خانواده‌های آن شهیدان، خود در شمار پیشروان حرکتند.
سخن از بحث هسته‌ئی و چیزهائی از قبیل آن نیست. سخن از مقابله با نظم ناعادلانه و تحکّم نظام سلطه در جهان کنونی، و روی آوردن به نظام عادلانه‌ی ملّی و بین‌المللی اسلامی است. این است دعویِ بزرگی که ایران اسلامی پرچم آن را برافراشته و زورگویان فاسد و مفسد را برآشفته است.
شما دانشجویان بویژه در خارج کشور سهمی از این وظیفه‌ی بزرگ بر دوش دارید. دلها را به خدا بسپارید، توانائیهای خود را شناسائی کنید، و انجمن‌ها را به این سمت حرکت دهید.
خدا با شما و پیروزی کامل در انتظار شما است ان‌شاء‌الله.
اخبار مرتبط:
روزنامه جمهوری اسلامی: در برابر طالبان کوتاه آمدید و ترورهای آنها در مشهد و تهران را نادیده گرفتید
روزنامه جمهوری اسلامی: در برابر طالبان کوتاه آمدید و ترورهای آنها در مشهد و تهران را نادیده گرفتید

ترور ژنرال اکرام‌ الله سریع، از عناصر مؤثر دوران جمهوریت افغانستان که بعد از سلطه طالبان بر این کشور به ایران پناهنده شد و در تهران زندگی می‌کرد، از دو جهت قابل تأمل است.

رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود
رئیس سازمان انرژی اتمی: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه تولید رادیو دارو بود

محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی گفت: اولین جایی که اسرائیل در اصفهان مورد حمله موشکی قرار داد، کارخانه سوخت صفحه ای بود. این کارخانه متعلق به تهران و ویژه تولید رادیو دارو است.

سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد / ذوالنور: به امضای ۷۳ نماینده نیاز داریم تا فرایند سوال آغاز شود
سوال از پزشکیان در مجلس کلید خورد / ذوالنور: به امضای ۷۳ نماینده نیاز داریم تا فرایند سوال آغاز شود

نماینده قم در مجلس شورای اسلامی از کلید خوردن طرح سوال از مسعود پزشکیان رئیس جمهور در مجلس خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است