کد خبر : 373103
انتشار : 2025/12/20 - 18:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

۲ سارق زورگیر در اصفهان دستگیر شدند

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: با تلاش کارآگاهان پلیس آگاهی، ۲ سارق زورگیر تلفن همراه در اصفهان دستگیر شدند.

۲ سارق زورگیر در اصفهان دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سرهنگ حسن علی اکبری اظهار کرد: در پی وقوع سرقت همراه با زورگیری در شهر اصفهان و شکایت مال باختگان، موضوع با حساسیت ویژه در دستور کار کارآگاهان پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان قرار گرفت.

به نوشته مهر؛ وی افزود: در این خصوص تیم ویژه ای از کارآگاهان پلیس آگاهی تحقیقات خود را آغاز و در نهایت با بررسی دقیق و انجام تحقیقات میدانی و تخصصی هویت ۲ سارق را شناسایی و متهمان را در عملیاتی هماهنگ دستگیر کردند.

رئیس پلیس آگاهی فرماندهی انتظامی استان اصفهان خاطر نشان کرد: سارقان در تحقیقات اولیه پلیس تاکنون به زورگیری تلفن همراه اقرار که با تکمیل تحقیقات متهمان به مرجع قضائی تحویل شدند.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است