کد خبر : 37223
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۶ - 04:30
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

بنیانگذار زر ماکارون، تلگرامی شد!

بنیانگذار زر ماکارون، تلگرامی شد!

مرتضی سلطانی بنیانگذار هولدینگ زر با نوشتن یادداشتی کوتاه به شبکه های اجتماعی امد، او در بخشی از این یادداشت که در کانال تلگرامی اش منتشر شده نوشته است: واقعیتش نمی‌دانم از کجا شروع کنم، مهرماه بود که به صورت اتفاقی با چند جوان رسانه‌ای به گفتگو پرداختیم. تا توانستند نالیدند و نالیدند، گفتند؛ سلطانی چه کنیم در این اوضاع، حتی در خرج‌های روزانه خود ماندیم چه برسد به ازدواج و خرید خانه!


به گزارش سایت خبری مدآرا  اول خوشحال شدم که به جوان دهه ۳۰ اعتماد کردند و اینگونه بی روتوش سخن گفتند، با آنها حداقل ۳۰ سال اختلاف سن داشتم، برایشان گفتم از سختی‌ها از اینکه پدرم هیچ‌جور زیربار نرفت تا تحصیل کنم و آخر مادرم را برای این که مرا به مدرسه فرستاد، طلاق داد و ما را ترک کرد، از زمانیکه در شرایط سنی جوان‌تر از انها مجبور بودم در وادی السلام قبرها را بشورم تا خرج زندگی‌م را دربیارم، از اینکه میوه‌ها و خوراکی‌هایی که مردم در قبرستان می‌دادند را برای مادرم می‌آوردم و…. آخر گپ‌وگفت چهره‌ی همه آنها تغییر کرده بود، خواستند این‌ها را بنویسند و رسانه‌ای کنند، تشکر کردم اما گفتم نیازی نیست. نه اینکه خجالت بکشم، نمی‌خواستم در این حجم از نااُمیدی از سختی‌ها بگویم!

یکی از آنها درخواست کرد حداقل در این روز‌ها که دور، دورِ شبکه‌های اجتماعی‌ست در آنجا بنویسم تا بخوانند! گفتم حتما!

تقریبا یک ماه از آن گپ و گفت گذشت به دفتر آمدند، این بار با شیرینی! گفتند چرا پس بد قولی کردی؟ گفتم در هجوم کارها و اشتغال فراوان، فراموش کردم، تلفن همراهم را گرفتند و برای‌م کانال تلگرامی درست کردند و اینستاگرام! گفتند با اجازه ،خودمان را هم ادمین کردیم! خندیدیم!

گروهی هم درست کردند گفتند ‌تو بگو ما می‌نویسیم!

شرمنده شدم! از این به بعد می‌خواهم بیشتر برای‌شان بگویم، برایتان بگویم و بشنوم. از مشکلاتتان بگویید سوالی در مورد کسب و کارتان داشتید بپرسید، نه به عنوان کارشناس بلکه به عنوان عضوی از خانواده بزرگ ایران عزیز نظرم را خواهم گفت!

اخبار مرتبط:
تصادف زنجیره‌ای در بلوار باهنر کاشان ۴ مصدوم داشت
تصادف زنجیره‌ای در بلوار باهنر کاشان ۴ مصدوم داشت

رئیس مرکز اورژانس پیش‌بیمارستانی و مدیریت حوادث کاشان گفت: در پی برخورد دو خودروی سواری و یک دستگاه موتورسیکلت در بلوار باهنر، چهار نفر مصدوم و به بیمارستان شهید بهشتی منتقل شدند.

جمالی نژاد:ایرلاین اختصاصی اصفهان راه‌اندازی می‌شود
جمالی نژاد:ایرلاین اختصاصی اصفهان راه‌اندازی می‌شود

استاندار اصفهان گفت: باراه‌اندازی ایرلاین اختصاصی استان اصفهان فصلی تازه در توسعه گردشگری و اقتصاد اصفهان آغاز می‌شود و این شهر تاریخی به قطب پروازها و مرکز حمل‌ونقل هوایی کشور بدل خواهد شد.

انفجار کنترل‌شده در شهرک منظریه خمینی‌شهر اجرا می‌شود
انفجار کنترل‌شده در شهرک منظریه خمینی‌شهر اجرا می‌شود

عملیات انفجار کنترل‌شده به‌منظور اجرای بخشی از طرح عمرانی در محدوده شهرک منظریه خمینی‌شهر امروز انجام می‌شود و مسئولان از شهروندان خواستند در صورت شنیدن صدای مهیب، نگران نشوند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است