کد خبر : 371791
انتشار : 2025/12/10 - 16:20
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد

مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: گلی کوهکن زنی که مرتکب قتل همسرش شده بود و اخیرا اخبار زیادی در مورد وی در رسانه های منتشر شده بود، با میانجی‌گری دستگاه قضایی و رضایت اولیای دم بخشیده شد.

قوه قضاییه: گلی کوهکن، زن محکوم به اعدام با رضایت اولیای دم بخشیده شد

به گزارش سایت خبری مدارا: مرکز رسانه قوه قضاییه اعلام کرد: گلی کوهکن زنی که مرتکب قتل همسرش شده بود و اخیرا اخبار زیادی در مورد وی در رسانه های منتشر شده بود، با میانجی‌گری دستگاه قضایی و رضایت اولیای دم بخشیده شد.

گلی کوهکن زنی که مرتکب قتل همسرش شده بود و اخیرا اخبار زیادی در مورد وی در رسانه های منتشر شده بود، با میانجی‌گری دستگاه قضایی و رضایت اولیای دم بخشیده شد.
رئیس کل دادگستری گلستان در رابطه با این پرونده گفت: محکوم به قصاص بانوی جوانی است که از چند سال پیش به اتهام قتل همسرش در زندان به سر می‌برد و در انتظار اجرای حکم قصاص بود.
حیدر آسیابی افزود: امروز و در آستانه میلاد حضرت فاطمه سلام الله علیها و روز مادر، اولیای دم با مراجعه به دادگستری استان از اجرای حکم قصاص این زن که مادر یک فرزند است، گذشتند و زندگی دوباره به وی بخشیدند.
آسیابی گفت: اولیای دم با میانجیگری ویژه دادستانی مرکز استان و شورای حل اختلاف و مساعدت خیران، بزرگوارانه از حق شرعی و قانونی خود گذشتند و به این مادر جوان، فرصت زندگی دوباره دادند.
به گفته رئیس کل دادگستری گلستان، این یازدهمین محکوم به قصاص استان است که از ابتدای امسال با گذشت اولیای دم، بخشیده می‌شود.
اخبار مرتبط:
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار
واکنش زاکانی به فروش قبور بهشت زهرا در سایت دیوار

شهردار تهران در خصوص فروش قبور بهشت زهرا(س) در سایت دیوار با قیمت بالا| گفت: باید این موضوع را بررسی کنیم اما در قطعات قدیمی هر قبر صاحب مشخصی دارد. یا در مواردی افراد از قبل خرید قبر انجام دادند.

نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است
نیکزاد: قالیباف قولی برای خارج شدن «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس نداده است

نایب رئیس مجلس گفت که قالیباف، رئیس مجلس قولی نداده است که «طرح مقابله با نفوذ بیگانگان» از دستور مجلس خارج شود.

محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت
محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت

دبیر شورای عالی امنیت ملی در دیدار فائق زیدان، رئیس شورای عالی قضایی عراق گفت جمهوری اسلامی ایران خواهان عراقی مستقل و قوی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است