کد خبر : 371596
انتشار : 2025/12/09 - 14:03
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

جلالی، نماینده مجلس درباره آتش‌سوزی جنگل‌های الیت: مساحت محدوده‌هایی که پوشش گیاهی آن سوخته و تخریب گردیده، حدود ۱۰ هکتار برآورد می‌شود

در نشست امروز مجلس گزارش کمیسیون‌های امور داخلی کشور و شورا‌ها و کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست در مورد بررسی علل و عوامل وقوع آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت مورد بررسی قرار گرفت.

جلالی، نماینده مجلس درباره آتش‌سوزی جنگل‌های الیت: مساحت محدوده‌هایی که پوشش گیاهی آن سوخته و تخریب گردیده، حدود ۱۰ هکتار برآورد می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: در نشست امروز مجلس گزارش کمیسیون‌های امور داخلی کشور و شورا‌ها و کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست در مورد بررسی علل و عوامل وقوع آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت مورد بررسی قرار گرفت.

محمد جلالی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۸ آذرماه) مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط‌زیست در مورد بررسی علل و عوامل وقوع آتش سوزی جنگل‌های هیرکانی منطقه الیت را قرائت کرد.

در ابتدای این گزارش آمده است:

آتش‌سوزی‌های سالیانه در جنگل‌های ایران» یکی از عوامل تهدید زیست محیطی کشور و رویشگاه‌های طبیعی کشور محسوب می‌گردد که در صورت عدم مدیریت جامع حریق‌های پراکنده، این پدیده ممکن است به بحران تبدیل و بخش‌هایی از جنگل‌ها را نابود نماید لذا با توجه به اهمیت و ضرورت بررسی حادثه آتش‌سوزی جنگل‌های هیرکانی در منطقه الیت، این کمیسیون بنا به دستور دستور ریاست محترم مجلس، ضمن بازدید از جنگل‌های الیت در تاریخ‌های ۳/ ۰۹/ ۱۴۰۴ و ۸/ ۰۹/ ۱۴۰۴ که به وسعت ۲۰۰ هکتار به‌صورت لکه‌ای درگیر آتش‌سوزی با این توضیح که مساحت محدوده‌هایی که پوشش گیاهی آن سوخته و تخریب گردیده است حدود ۱۰ هکتار برآورد می‌شود بررسی و گزارش را تقدیم می‌نماید:

کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست با تشکیل جلسه مشترک با کمیسیون شورا‌ها و امور داخلی کشور و حضور مدیران دستگاه‌های مسئول از جمله استاندار مازندران، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان مدیریت بحران، رئیس سازمان منابع طبیعی، معاونین سازمان حفاظت محیط زیست، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور خارجه، فراجا، هلال احمر و بررسی نهایی توسط کمیته منابع طبیعی، امور اراضی و خاک کمیسیون، در تاریخ ۰۵/ ۰۹/ ۱۴۰۴ و ۱۶/ ۰۹/ ۱۴۰۴ اقدام نمود.

با عنایت به جلسات متعدد با کارشناسان و دستگاه‌های اجرایی و نیز مطالعه تطبیقی تجارب موفق کشور‌های پیشرو در این زمینه، گویای وضعیت هشدار و لزوم عزمی ملی برای نجات سرمایه‌های طبیعی کشور را که این بحران را بدلایل و عواملی مانند قرار گرفتن کشور ایران در منطقه خشک و نیمه خشک و همچنین خشکسالی‌های اخیر، تغییر اقلیم و دیده نشدن مؤلفه‌های اقتصادی موثر برای مشارکت جوامع محلی را مضاعف نموده و رو به گسترش می‌باشد را نیز می‌طلبد.

اخبار مرتبط:
نام ۹ دانشگاه ایرانی در فهرست پرخطر پنتاگون
نام ۹ دانشگاه ایرانی در فهرست پرخطر پنتاگون

پنتاگون در چارچوب «بخش ۱۲۸۶» نام ۹ دانشگاه و نهاد دانشگاهی ایرانی را در فهرست مؤسسات پرخطر برای همکاری‌های پژوهشی قرار داده است.

رشد ۱۲۳ درصدی درآمد ایران‌خودرو با تولید کمتر!
رشد ۱۲۳ درصدی درآمد ایران‌خودرو با تولید کمتر!

ایران‌خودرو در صورت‌های مالی و برآوردهای به‌روزرسانی‌شده خود، درآمد سال ۱۴۰۵ را حدود هزار و ۱۴۱ هزار میلیارد تومان پیش‌بینی کرده است؛ رقمی که اگر محقق شود، به معنای رشد ۱۲۳.۷ درصدی درآمد نسبت به سال گذشته خواهد بود.

رئیس کمیسیون انرژی: کارگروه ویژه بنزین در مجلس تشکیل شد
رئیس کمیسیون انرژی: کارگروه ویژه بنزین در مجلس تشکیل شد

رئیس کمیسیون انرژی مجلس از تشکیل کارگروه ویژه بررسی سوخت به خصوص بنزین و سوخت زمستانی نیروگاه‌ها خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است