کد خبر : 371535
انتشار : 2025/12/09 - 13:35
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

قالیباف نمی خواهد این وزیر استیضاح شود

روزنامه اصولگرا نوشت: قالیباف روی وزیر جهاد کلید کرده است. او نمی خواهد وزیر استیضاح شود، بدنبال کنارگذاشتنش توسط رئیس جمهور است.

قالیباف نمی خواهد این وزیر استیضاح شود

به گزارش سایت خبری مدارا: فرهیختگان نوشت: اظهارات قالیباف این گمانه را تقویت می‌کند که نارضایتی از عملکرد وزارت جهاد زمینه استیضاح وزیر جهاد را فراهم خواهد کرد. از طرفی از آنجا که تأکید قالیباف بر این بود که دولت خود برای ترمیم و جایگزینی افراد ناکارآمد ورود کند، این احتمال تا حد زیادی کمرنگ می‌شود که مجلس اقدامی عملی برای استیضاح انجام دهد؛ اما در عین حال این گزاره نیز نفی نشد که مجلس از حق قانونی خود یعنی استیضاح صرف‌نظر کرده است. 

اخبار مرتبط:
صداوسیما سخنان پزشکیان و حسن خمینی را سانسور کرد!
صداوسیما سخنان پزشکیان و حسن خمینی را سانسور کرد!

ظاهرا صدا و سیما تشخیص داده انعکاس این قسمت از آنچه رییس شورای عالی امنیت ملی یا نواده رهبر فقید انقلاب گفته اند به صلاح نیست.

رئیس سابق دادگستری تهران در اوین جانباز شد
رئیس سابق دادگستری تهران در اوین جانباز شد

استاندار تهران از جانبازی علی القاصی‌مهر، رئیس سابق دادگستری استان تهران، در جریان بازدید از زندان اوین خبر داد.

اطلاعیه مهم درباره استفاده از متانول در بنزین
اطلاعیه مهم درباره استفاده از متانول در بنزین

پس از انتشار ادعاهایی درباره استفاده از متانول در بنزین و احتمال آسیب آن به خودروها، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران با انتشار اطلاعیه‌ای به این موضوع واکنش نشان داد و توضیحاتی را برای شفاف‌سازی افکار عمومی ارائه کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است