کد خبر : 370714
انتشار : 2025/12/03 - 14:43
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

معاون وزیرخارجه آمریکا در دیدار با وزیر خارجه عراق: گروه‌های مقاومت در عراق «نایبان ایران» هستند، با آنها مقابله کنید

سفارت آمریکا در بغداد در بیانیه‌ای اعلام کرد که «مایکل ریگاس» معاون وزیر خارجه این کشور در امور مدیریت و منابع در دیداری با «فواد حسین» وزیر خارجه عراق بر لزوم ساخت آینده‌ای قوی‌تر و پررونق برای هر دو کشور تأکید کرد. طبق بیانیه سفارت آمریکا در بغداد، ریگاس همزمان با تاکید بر تحکیم همکاری‌ها، با تکرار اظهارات «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا، گروه‌های مقاومت در عراق را «نایبان ایران» خواند و خواستار مقابله با این گروه‌ها شد.

معاون وزیرخارجه آمریکا در دیدار با وزیر خارجه عراق: گروه‌های مقاومت در عراق «نایبان ایران» هستند، با آنها مقابله کنید

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: سفارت آمریکا در بغداد اعلام کرد که معاون وزیر خارجه این کشور در اظهاراتی مداخله‌جویانه خواستار مقابله با گروه‌های مقاومت عراق تأکید کرد.

سفارت آمریکا در بغداد در بیانیه‌ای اعلام کرد که «مایکل ریگاس» معاون وزیر خارجه این کشور در امور مدیریت و منابع در دیداری با «فواد حسین» وزیر خارجه عراق بر لزوم ساخت آینده‌ای قوی‌تر و پررونق برای هر دو کشور تأکید کرد.
طبق بیانیه سفارت آمریکا در بغداد، ریگاس همزمان با تاکید بر تحکیم همکاری‌ها، با تکرار اظهارات «مارکو روبیو» وزیر خارجه آمریکا، گروه‌های مقاومت در عراق را «نایبان ایران» خواند و خواستار مقابله با این گروه‌ها شد.
دیپلمات عراقی مدعی شده گروه‌های مقاومت عراقی امنیت عراق را تهدید کرده و از منابع آن بهره‌برداری می‌کنند!
وزارت خارجه عراق نیز پیش از این در بیانیه‌ای در این باره اعلام کرد که در این دیدار، دو طرف به بررسی چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از جمله اوضاع در سوریه و ایران پرداختند و اهمیت کاهش تنش‌ها و حمایت از مسیرهای گفت‌وگو برای تقویت امنیت و ثبات منطقه‌ای مورد تأکید قرار گرفت.
وزیر خارجه عراق نیز بر نقش کشورش در تلاش‌های منطقه‌ای برای کاهش تنش‌ها و تسریع در تشکیل دولت فدرال طبق زمان‌بندی‌های قانونی تأکید کرد و از فضای مثبت انتخابات و مشارکت بالای مردم تقدیر کرد.
او همچنین به افتتاح قریب‌الوقوع کنسولگری آمریکا در اربیل اشاره کرد و خواستار بازگشایی کنسولگری در بصره شد تا همکاری‌های دیپلماتیک گسترش یابد.
اخبار مرتبط:
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!
پیامک ارسالی به مردم که بوی حذف کالابرگ می‌دهد!

به نظر می‌رسد دولت همان رویه حذف یارانه افراد به اصلاح «دارای تمکن مالی» را برای قطع کالابرگ مردم در پیش گرفته است.

رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند
رسایی: دبیر شعام در جایگاهی نیست که بتواند مجلس را تعطیل کند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس ادامه داد: مطابق قانون حتی اگر شورای عالی امنیت ملی چیزی را تصویب کند، اما رهبری تأیید نکرده باشد، لازم‌الاجرا نیست. خود شعام بدون تأیید رهبری اصالت ندارد؛ اما ما برای دبیر شعام چنین جایگاهی قائل شدیم.

محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود
محسنی‌اژه‌ای: در مورد فهرست عفو‌های مناسبتی دستورالعملی مشخص تدوین و ابلاغ شود

حجت‌الاسلام‌ محسنی‌اژه‌ای رئیس قوه قضاییه به موضوع مهم خدمت به مردم پرداخت و خاطرنشان کرد: مردم ما وفاداری و شایستگی خود را به وضوح به اثبات رسانده‌اند؛ فلذا ما کارگزاران نظام مکلف و موظف هستیم در راه خدمت بی‌منت به این مردم، نهایت همت و جهد خود را صرف کنیم. ضروریست رضایتمندی و اعتماد مردم به نظام را افزایش دهیم؛ این مقوله با حرف و لفاظی حاصل نمی‌شود؛ باید در میدان عمل، خود را ثابت کنیم. اگر مردم کاملاً مشاهده کردند که ما صادق و صحیح‌العمل هستیم؛ آنها را تکریم می‌کنیم و بدون تبعیض عمل می‌کنیم، آنگاه رضایتمندی و اعتمادشان به نظام مضاعف می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است