کد خبر : 370405
انتشار : 2025/12/01 - 12:57
دسته‌بندی : برگزیده ها، بین الملل
چاپ

سناتور جمهوریخواه: آمریکا به مادورو فرصت داد به روسیه یا کشور دیگری برود

یک سناتور جمهوریخواه ادعا کرد، آمریکا به نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا فرصت داده است که کشورش را به مقصد روسیه یا جایی دیگر ترک کند.

سناتور جمهوریخواه: آمریکا به مادورو فرصت داد به روسیه یا کشور دیگری برود

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایرنا نوشت: یک سناتور جمهوریخواه ادعا کرد، آمریکا به نیکولاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا فرصت داده است که کشورش را به مقصد روسیه یا جایی دیگر ترک کند.

مارکوین مولین سناتور جمهوریخواه ایالت اوکلاهما و عضو کمیته نیروهای مسلح سنا یکشنبه گفت: ما به مادورو فرصت دادیم تا کشورش را ترک کند. ما گفتیم که او می‌تواند به روسیه یا کشور دیگری برود.

مولین که با شبکه سی‌ان‌ان مصاحبه می‌کرد، در پاسخ به این پرسش که آیا دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای حمله به ونزوئلاست، اظهار کرد: نه، او تصریح کرده که نیروهایمان را به ونزوئلا نمی‌فرستیم. ما فقط تلاش می‌کنیم که از سواحل خودمان محافظت کنیم.

روزنامه نیویورک تایمز جمعه نوشت، ترامپ و مادورو در تماسی تلفنی درباره دیداری احتمالی گفت‌وگو کردند.

ترامپ بامداد دوشنبه تاکید کرد که با مادورو گفت‌وگو کرده اما به جزئیات تماس تلفنی خود اشاره‌ای نکرد.

واشنگتن از ماه اوت (شهریور) به بهانه مبارزه با قاچاق مواد مخدر، کشتی‌های جنگی، یک زیردریایی، هواپیماهای نظامی و نیروهای نظامی را در سواحل ونزوئلا مستقر کرده است. آمریکا همچنین بدون هیچ مدرکی، مادورو را به رهبری یک کارتل مواد مخدر متهم کرده است.

حملاتی که آمریکا در دریای کارائیب و اقیانوس آرام علیه قایق‌های مظنون به قاچاق مواد مخدر انجام داده، تاکنون دستکم ۸۳ کشته بر جای گذاشته است.

اخبار مرتبط:
اجتماعات شبانه تا چه زمانی ادامه‌ خواهد داشت؟
اجتماعات شبانه تا چه زمانی ادامه‌ خواهد داشت؟

معاون مراسم و استان‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی گفت: در صحنه هستیم و میراث گرانقدر شهدا، میراث امام مجاهد شهیدمان، میراث امام امت و امام راحل را این ملت محکم گرفته است. این پرچم عزت ملت ایران و نظام اسلامی است و اساساً چنین چیزی که اجتماعات در پایان ماه صفر به پایان می‌رسد، درست نیست.

فرمانده سنتکام خواستار حمله شدید به زیرساخت‌های ایران شد
فرمانده سنتکام خواستار حمله شدید به زیرساخت‌های ایران شد

به گزارش شبکه ۱۳ تلویزیون اسرائیل، برد کوپر، فرمانده ستاد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام)، در جریان سفر اخیر خود به تل‌آویو و دیدار با مقامات ارشد ارتش اسرائیل تاکید کرده است که بر خلاف گمانه‌زنی‌های دیپلماتیک اخیر، او در حال فشار بر واشنگتن برای ازسرگیری حملات نظامی شدید علیه زیرساخت‌های حیاتی، نفت، گاز و برق ایران است.

تخم مرغ گران شد
تخم مرغ گران شد

هر شانه تخم‌مرغ در مغازه‌های سطح شهر ۵۹۰ هزار تومان و در وانتی‌های کنار خیابان ۵۰۰ هزار تومان فروخته ‌می‌شود این درحالی‌ست که قیمت تخم مرغ ۲ هفتهٔ پیش تا ۴۵۰ هزار تومان در هر شانه پایین آمده بود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است