کد خبر : 36921
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ - 20:31
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

حکم نهایی نماینده سراوان صادر شد

حکم نهایی نماینده سراوان صادر شد

یک عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان از صدور حکم نهایی پرونده نماینده سراوان خبر داد.


مدآرا | حجت الاسلام علیرضا سلیمی در حاشیه جلسه علنی امروز (سه‌شنبه) مجلس در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: هیات نظارت بر رفتار نمایندگان روز گذشته (دوشنبه) در جلسه‌ای تصمیم‌گیری نهایی درباره پرونده آقای درازهی نماینده سراوان را انجام داد که مقرر شد بندهای «الف» و «ب» ماده ۶ قانون نظارت بر رفتار نمایندگان اعمال شود.

وی با بیان این‌که «هیات نظارت نمی‌تواند درباره رفتار کارمند گمرک اظهارنظر کند»، گفت که هیات تاکید کرد کارمند گمرک باید رفتار اخلاق‌مدارانه داشته باشد البته این موضوع رفع و رجوع شد و فقط هیات نظارت درباره رفتار نماینده اظهارنظر کرد.

سلیمی در توضیح بندهای «الف» و «ب» ماده ۶ قانون هیات نظارت بر رفتار نمایندگان اظهار کرد که این مورد ناظر به تذکر شفاهی و کتبی به همراه درج در پرونده و کسر حقوق است. برای یک نماینده خوشایند نیست که در پرونده مدیریتی او چنین مواردی به لحاظ اهانت، توهین و یا حتی درگیری ثبت شود.

این عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان ادامه داد: حق شکایت برای کارمند گمرک باقی مانده و می‌تواند در دادگستری شکایت کند، ولی هیات نظارت نمی‌تواند این موضوع را بررسی کند.

این عضو هیات نظارت بر رفتار نمایندگان در پایان درباره موضوع انتشار فیلم جلسه غیرعلنی مجلس شورای اسلامی نیز گفت: قرار شد که با نماینده‌ای که فیلم جلسه غیرعلنی را ضبط و پخش کرده مطابق ماده ۶ قانون نظارت بر رفتار نمایندگان رفتار شود و اقدامات قانونی صورت گیرد.

حدود دو هفته گذشته فیلمی از درازهی نماینده سراوان از درگیری لفظی با یکی از کارمندان گمرک منتشر شد که حواشی بسیاری از ایجاد کرد و در نهایت هیات رییسه مجلس شورای اسلامی از هیات نظارت خواست که در این باره ورود کند./ایسنا

اخبار مرتبط:
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان
نمایشگاه صنایع‌دستی محرم، گامی برای پایداری اقتصادی هنرمندان اصفهان

رئیس اتحادیه صنایع‌دستی اصفهان گفت:در شرایط دشوار اقتصادی کنونی، یکی از کارکردهای مهم نمایشگاه صنایع دستی محرم ایجاد فضای هم‌نشینی، هم‌افزایی و تعامل بین هنرمندان صنایع‌دستی است.

۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند
۴۹ هزار داوطلب اصفهانی در مرحله دوم آزمون سراسری رقابت می‌کنند

رئیس ستاد آزمون‌های استان اصفهان گفت: بیش از ۴۹ هزار داوطلب اصفهانی، فردا و پس فردا در مرحله دوم آزمون سراسری در ۳۳ حوزه در سطح استان به رقابت می‌پردازند.

خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد
خط انتقال آب غرب اصفهان اصلاح شد

خط انتقال آب بلوار آتشگاه در غرب شهر اصفهان با اعتباری بالغ بر ۶۰ میلیارد ریال اصلاح شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است