کد خبر : 369044
انتشار : 2025/11/25 - 18:48
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود

هم‌زمان با اعلام نرخ سوم بنزین، دولت از حذف سهمیه خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل خبر داده است. طبق مصوبه دولت، به این خودروها معادل سهمیه اول و دوم (۶۰ و ۱۰۰ لیتر)، بنزین ۵۰۰۰ تومانی اختصاص می‌یابد. طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

سهمیه بنزین خودروهای وارداتی و صفر تولید داخل حذف می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: با تصویب هیئت وزیران، نرخ سوم بنزین از نیمه دوم آذرماه ۵۰۰۰ تومان می‌شود.

طبق این مصوبه سهمیه اول و دوم خودروهای پلاک دولتی و خودروهای خارجی حذف خواهد شد. اشخاص دارای بیش از یک خودرو، فقط برای یک خودرو سهمیه اول و دوم بنزین را خواهند داشت و مابقی به نرخ سوم تعیین می‌شود. میزان سهمیه دوم خودروهای سی‌ان‌جی سوز نیز از ابتدای بهمن نصف می‌شود.

۱- میزان سهمیه بنزین نرخ‌های اول و دوم به ترتیب ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان است و بدون تغییر باقی می‌ماند.

۲ـ از نیمه دوم آذر ماه، نرخ سوخت‌گیری با استفاده از کارت اظطراری جایگاه‌ها، ۵۰۰۰ تومان تعیین می‌شود.

۳- از نیمه دوم آذر سهمیه نرخ‌های اول و دوم بنزین خودروهای با پلاک دولتی، خودروهای مناطق آزاد و ویژه اقتصادی و خودروهای وارداتی و نو شماره داخلی، حذف می‌شود.

۴- اشخاص حقیقی مالک خودروهای سواری شخصی بنزین‌سوز که دارای بیش از یک خودرو می‌باشند، تنها برای یکی از خودروها مشمول، واجد سهمیه با نرخ های ۱۵۰۰ و ۳۰۰۰ تومان می‌باشند

photo_2025-11-25_16-02-30

photo_2025-11-25_16-05-24

اخبار مرتبط:
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم
سردار حسن‌زاده: آماده عملیات‌های تهاجمی برق‌آسا هستیم

فرمانده سپاه تهران بزرگ گفت: از مرحله مواجههٔ دفاعی و پدافندی عبور کرده‌ایم و امروز در آستانه عملیات‌های تهاجمی قرار داریم.

اولین زن به ساختار طالبان راه یافت
اولین زن به ساختار طالبان راه یافت

طالبان در اقدامی کم‌سابقه، «شمسیه منگل» را به‌عنوان مسئول دفتر «بانوی اول افغانستان» منصوب کرده است.

حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است