کد خبر : 366135
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۱۳ - 16:51
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

زنگ استکبار ستیزی در مدارس استان اصفهان نواخته شد

همزمان با سراسر کشور، امروز در روز ۱۳ آبان زنگ استکبار ستیزی در پنج هزار و ۷۰۰ واحد آموزشی استان اصفهان نواخته شد.

زنگ استکبار ستیزی در مدارس استان اصفهان نواخته شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ همزمان با روز ملی مبارزه با استکبار جهانی و روز دانش آموز، آئین نمادین نواختن زنگ استکبارستیزی با حضور مسئولان در دبیرستان دخترانه ۳۳۰ نفری شاهد غفاری اصفهان برگزار شد.

به نوشته مهر؛ در این آئین، دانش آموز دبیرستان، یاد و نام همه شهدای دانش آموز بویژه شهدای دانش آموز جنگ ۱۲ روزه رژیم کودک نشین صهیونیستی را گرامی داشتند و انزجار خود را از خوی پلید استکبار جهانی و رژیم منحوس صهیونیستی اعلام و با تأسی بر حضرت فاطمه زهرا (س) بر پیروی از ولایت تأکید و با آرمان‌های حضرت امام خمینی (ره)، رهبر معظم انقلاب و شهدا تجدید پیمان کردند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان در این آئین گفت: یوم‌الله سیزدهم آبان، در حافظه تاریخی ملت شریف ایران، تنها یک تاریخ نیست بلکه سندی زنده و جاودان است که سه فصل مهم از مقاومت، شهامت و استقلال خواهی ملت بزرگ ما را در برابر سلطه‌گران جهانی روایت می‌کند.

محمدرضا نظریان با اشاره به اینکه تقویت روزافزون بصیرت انقلابی در نسل‌های مختلف ضروری است، افزود: دانش آموزان، امروز ادامه دهنده راه شهدای ۱۳ آبان در مبارزه با ظلم هستند که این امر بارها به همگان ثابت شده است.

وی بر تبیین واقعیات دنیای امروز به دانش آموزان تأکید و اضافه کرد: معلمان باید تاریخ ایران اسلامی و تأثیرگذاری انقلاب اسلامی بر کشور، منطقه و جهان را به دانش آموزان تبیین کنند.

اخبار مرتبط:
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود
افزایش دمای اصفهان طی ۲۴ ساعت آینده؛ هوا هفته آینده سرد می‌شود

کارشناس مسئول پیش‌بینی اداره کل هواشناسی اصفهان از افزایش یک تا سه درجه‌ای دما طی ۲۴ ساعت پیش رو خبر داد و گفت: هفته آینده هوا سرد می‌شود.

پیست بین المللی فریدون شهربازگشایی شد
پیست بین المللی فریدون شهربازگشایی شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان فریدون‌شهر از آمادگی کامل پیست بین‌المللی اسکی این شهرستان برای میزبانی از گردشگران نوروزی با ظرفیت ۲۵۰۰ نفر در هفته خبر داد.

ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر ممنوع شد
ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر ممنوع شد

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان آران و بیدگل از ممنوعیت ورود گردشگران به کویر مرنجاب و سیازگه در شب‌های قدر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است