کد خبر : 365784
انتشار : 2025/11/02 - 12:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کوچک‌زاده خطاب به قالیباف: عده‌ای به فرمایشات کاملا درست شما درباره روحانی و ظریف معترض شدند که خیلی نادانانه و از روی خباثت بود

مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در صحن علنی مجلس خطاب به محمدباقر قالیباف گفت:عده‌ای به فرمایشات کاملا درست شما در قضیه رئیس‌جمهور و وزیر خارجه اسبق معترض شدند که خیلی نادانانه، ناآگاهانه و از روی خباثت بود. رئیس مجلس حق دارد در خصوص مسائلی که به منافع ملی مرتبط است ورود کرده و تذکر بدهد.

کوچک‌زاده خطاب به قالیباف: عده‌ای به فرمایشات کاملا درست شما درباره روحانی و ظریف معترض شدند که خیلی نادانانه و از روی خباثت بود

به گزارش سایت خبری مدارا:  مهدی کوچک‌زاده نماینده تهران در صحن علنی مجلس خطاب به محمدباقر قالیباف گفت:عده‌ای به فرمایشات کاملا درست شما در قضیه رئیس‌جمهور و وزیر خارجه اسبق معترض شدند که خیلی نادانانه، ناآگاهانه و از روی خباثت بود. رئیس مجلس حق دارد در خصوص مسائلی که به منافع ملی مرتبط است ورود کرده و تذکر بدهد.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است