کد خبر : 36529
انتشار : ۱۳۹۷/۱۰/۰۲ - 09:28
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

استیضاح وزیر بهداشت کلید خورد

استیضاح وزیر بهداشت کلید خورد

نماینده مردم کرمانشاه از کلید خوردن طرح استیضاح وزیر بهداشت با ۳۵ امضا خبر داد.


به گزارش سایت خبری مدآرا:سید قاسم جاسمی در گفت‌وگو با خبرنگار مدآرا، در خصوص طرح استیضاح وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، اظهار داشت: ۳۵ نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرح استیضاح سیدحسن قاضی‌زاده هاشمی را امضا کرده‌اند که به زودی این طرح استیضاح به هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی تقدیم می‌شود.

نماینده مردم کرمانشاه با اشاره به اینکه ضعف‌های عملکردی وزارت بهداشت سبب شده تا نمایندگان مجلس به دنبال امضای این طرح استیضاح باشند، بیان کرد: مردم از وضعیت بهداشت و درمان رضایت ندارند و وزیر باید پاسخگوی این وضعیت باشد.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اجرای طرح تحول سلامت رضایت بخش نبوده است، گفت: یکی دیگر از محورهای استیضاح وزیر بهداشت عملکرد ضعیف وزارت بهداشت برای رسیدگی به زلزله‌زدگان کرمانشاه است.
اخبار مرتبط:
اصفهان سرشماری حیات وحش را با پهپاد در کلاه‌قاضی اجرا کرد
اصفهان سرشماری حیات وحش را با پهپاد در کلاه‌قاضی اجرا کرد

پارک ملی کلاه قاضی به عنوان یکی از نخستین مناطق کشور، نخستین سرشماری حیات وحش با استفاده از پهپاد را تجربه کرد.

هواشناسی: استان اصفهان ۶۱ درصد کاهش بارندگی دارد
هواشناسی: استان اصفهان ۶۱ درصد کاهش بارندگی دارد

بر اساس داده‌های اداره کل هواشناسی اصفهان میانگین بارندگی این استان از ابتدای سال زراعی تا امروز ۲۴ آذرماه به ۱۷.۸ میلیمتر رسیده که نسبت به دوره بلندمدت ۶۱ درصد کاهش نشان می‌دهد.

ترک فعل در دولتی‌سازی آرد کامل اصفهان؛فروش نان کامل تا ۱۰ هزار تومان
ترک فعل در دولتی‌سازی آرد کامل اصفهان؛فروش نان کامل تا ۱۰ هزار تومان

عضو کمیته تدوین استاندارد گندم، آرد و نان کشور گفت: با وجود اجرای نرخ دولتی آرد کامل در چند استان، نان کامل در اصفهان همچنان با نرخ آزاد و تا ۱۰ هزار تومان به مردم عرضه می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است