کد خبر : 364759
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۳ - 18:07
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

اراذلی که مردم را با ماشین زیر گرفتند دستگیر شدند

اگرچه بارها پلیس به اراذل‌ و اوباش هشدار داده که دست از شرارت و قدرت‌نمایی بردارند اما باز هم عربده‌کشی و زورگویی چند شرور در خزانه تهران موجب شد تا پلیس دست به تیر شود.

اراذلی که مردم را با ماشین زیر گرفتند دستگیر شدند

به گزارش سایت خبری مدارا:  فارس نوشت: اگرچه بارها پلیس به اراذل‌ و اوباش هشدار داده که دست از شرارت و قدرت‌نمایی بردارند اما باز هم عربده‌کشی و زورگویی چند شرور در خزانه تهران موجب شد تا پلیس دست به تیر شود.

اراذل و اوباشی که با یک دستگاه پژو ۴۰۵ در محله خزانه تهران به مردم حمله‌ور شده و موجب مصدومیت و ایجاد و رعب و وحشت در مردم شده بودند دستگیر شدند؛ این خبر را معاون مبارزه با شرارت پلیس امنیت عمومی کشور سرهنگ سعید راستی به فارس می‌گوید.

زورگیری با شیشه شکسته نوشابه در یاخچی آباد، فلج شدن صورت شهروند بابلی در قمه‌کشی اراذل‌ و اوباش، قتل دانشجوی دانشگاه تهران امیرمحمد خالقی، قطع دستان کارگران یک باربری به جرم استفاده از آسانسور، حمله با کلت و کلاشینکف به‌ یک قهوه‌خانه در فشافویه و … تنها چند نمونه از عربده‌کشی، قدرت‌نمایی و درگیری و قمه‌کشی اراذل‌واوباش در محلات و معابر و خیابان‌هاست.

در پی شرارت ۵ نفر از اراذل و اوباش در محله خزانه تهران و حمله به دو نفر خانم و دو نفر آقا با یک دستگاه پژو ۴۰۵ مأموران پلیس امنیت عمومی کشور وارد عمل شد.

این افراد که ۴ نفر از آنها سابقه‌دار بوده موجب مصدومیت دو شهروند خانم و مصدومیت یک آقا از ناحیه پا شده و به دو خودرو نیز آسیب زدند؛ در حالیکه پلیس به دو نفر از آنها قبلا شلیک کرده بود.

سرهنگ راستی می‌گوید که با شلیک پلیس به پای راست همان شروری که با خودرو قصد زیر گرفتن مردم را داشت در نهایت هر ۵ نفر دستگیر شده که ۴ نفر به زندان رفته و یک نفر با قرار وثیقه آزاد شد.

اخبار مرتبط:
عباسی، عضو شورای شهر: خودروسازان داخلی توانایی تأمین نیاز شهر تهران را دارند و از این جهت، ما هیچ نیازی به کشور چین نداریم
عباسی، عضو شورای شهر: خودروسازان داخلی توانایی تأمین نیاز شهر تهران را دارند و از این جهت، ما هیچ نیازی به کشور چین نداریم

مهدی عباسی، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، در توضیح روند بررسی وضعیت تأمین خودروهای مورد نیاز شهر تهران و جلسات برگزار شده با خودروسازان داخلی اظهار داشت: «برای من در جلسه‌ای که با خودروسازان داخلی داشتیم، این موضوع مسجل شد که خودروسازان داخلی توانایی تأمین نیاز شهر تهران را دارند و از این جهت، ما هیچ نیازی به کشور چین نداریم. در آن جلسه که با حضور اصلی‌ترین تولیدکنندگان خودروهای برقی و دیزلی کشور، مدیران عامل شرکت‌های بزرگ خودروسازی، آقای تشکری، آقای چمران و بنده برگزار شد، این موضوع به‌صورت جدی مورد بحث قرار گرفت. پس از آن نیز من چندین مرتبه دیگر جلساتی در همین زمینه داشتم.»

مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد
مدیرعامل هواپیمایی آسمان برکنار شد

هیئت مدیره هواپیمایی آسمان تصمیم به تغییر مدیرعامل این شرکت کرد.

سخنگوی قوه قضائیه: پرونده کشتی توقیف شده اسرائیلی، با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده/ برای مالک اسرائیلی‌الاصل آن، به اتهام تأمین مالی تروریسم، به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار درخواست مجازات شده
سخنگوی قوه قضائیه: پرونده کشتی توقیف شده اسرائیلی، با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده/ برای مالک اسرائیلی‌الاصل آن، به اتهام تأمین مالی تروریسم، به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار درخواست مجازات شده

سخنگوی قوه قضائیه، از ارسال پرونده کشتی توقیف‌شده متعلق به رژیم صهیونیستی به دادگاه خبر داد و اظهار داشت: پرونده مربوط به کشتی توقیف‌شده با صدور کیفرخواست ویژه به دادگاه ارسال شده است. در این پرونده برای مالک اسرائیلی‌الاصل کشتی، به اتهام تأمین مالی تروریسم به میزان ۱.۰۷۰ میلیون دلار آمریکا درخواست مجازات شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است