کد خبر : 364714
انتشار : ۱۴۰۴/۰۸/۰۳ - 13:35
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

قرار بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد

قرار بازداشت موقت نقض شد قوه قضائیه اعلام کرد: چندی پیش خانمی با مراجعه به مرجع قضائی از یک بازیگر سینما به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرد. در پی شکایت شاکی خصوصی و بررسی‌های تخصصی و علمی انجام شده این بازیگر مشهور سینما با احضار به مرجع قضائی تفهیم اتهام و بازداشت شد.

قرار بازداشت موقت پژمان جمشیدی نقض شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: علی القاصی مهر در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی درباره وضعیت پژمان جمشیدی گفت: دادگاه تجدیدنظر قرار بازداشت پژمان جمشیدی را نقض کرد تا قرار متناسب صادر شود.

گفتنی است؛ ۲۹ مهرماه قوه قضائیه اعلام کرد: چندی پیش خانمی با مراجعه به مرجع قضائی از یک بازیگر سینما به اتهام تجاوز به عنف شکایت کرد. در پی شکایت شاکی خصوصی و بررسی‌های تخصصی و علمی انجام شده این بازیگر مشهور سینما با احضار به مرجع قضائی تفهیم اتهام و بازداشت شد.

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: اگر پزشکیان در نشست شرم‌الشیخ مورد تمسخر یا تحقیر ترامپ قرار می‌گرفت؛ حتماً پاسخ ترامپ را می‌داد
نماینده مجلس: اگر پزشکیان در نشست شرم‌الشیخ مورد تمسخر یا تحقیر ترامپ قرار می‌گرفت؛ حتماً پاسخ ترامپ را می‌داد

فداحسین مالکی، گفت: عده‌ای از فعالان سیاسی در کشورمان گلایه کردند که چرا آقای پزشکیان در نشست شرم‌الشیخ شرکت نکرد. اما شاهد آن بودیم که تمام رهبرانی که در این نشست حاضر بودند، به‌نوعی توسط ترامپ تحقیر شدند. اگر هم آقای پزشکیان در آنجا حضور داشت و مورد تمسخر یا تحقیر ترامپ قرار می‌گرفت، با روحیاتی که از رئیس‌جمهور کشورمان سراغ داریم، ایشان حتماً پاسخ جدی و دندان‌شکنی به رئیس‌جمهور آمریکا می‌داد.

کیهان: دشمن در حال اجرای برهنگی و تن نمایی زنان و دختران کشورمان است
کیهان: دشمن در حال اجرای برهنگی و تن نمایی زنان و دختران کشورمان است

روزنامه کیهان نوشت: متاسفانه شاهد انفعال و وادادگی عجیب بسیاری از مسئولان در رده‌های بالای اجرائی و نظارتی و کم‌توجهی آنها به وظایف قانونی، بی‌برنامگی عجیب دستگاه‌های تبلیغی و فرهنگی کشور و به نوعی با کمال تأسف عادی‌انگاری در بین مسئولان و نهادهای فرهنگی در این خصوص هستیم. در حالی که جبهه مقابل با همه توان در حال پیاده‌کردن سناریوی کشف حجاب و برهنگی و تن‌نمایی زنان و دختران غفلت‌زده در کشورمان است و بسیاری از آقایان راه مقابله را تنها کار فرهنگی و فرهنگ‌سازی می‌دانند.

پژمان جمشیدی هنوز آزاد نشده است/ قرار بازداشت به «وثیقه» تبدیل شد
پژمان جمشیدی هنوز آزاد نشده است/ قرار بازداشت به «وثیقه» تبدیل شد

وکیل پژمان جمشیدی از صدور قرار وثیقه برای این بازیگر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است