کد خبر : 36413
انتشار : ۱۳۹۷/۰۹/۳۰ - 19:35
دسته‌بندی : دسته‌بندی نشده
چاپ

سلطان قیر اعدام شد

سلطان قیر اعدام شد

بامداد روز شنبه مورخ ۱۳۹۷/۱۰/۱ حکم حمیدرضا باقری درمنی فرزند محمدباقر که به جرم افساد فی‌الارض از طریق تشکیل شبکه کلاهبرداری و رشاء به اعدام محکوم شده بود، به اجرا گذاشته و اعدام شد.


به گزارش سایت خبری مدآرا و به نقل از دادسرای عمومی و انقلاب تهران پرونده حمیدرضا باقری درمنی و مرتبطین وی که مشتمل بر ۱۵۶ جلد و بیش از ۲۵ هزار برگ می‌باشد، با شکایت شرکت پالایش نفت جی، بانک ملی، بانک گردشگری، صرافی اقتصاد نوین و سامان مجد در دادسرای عمومی و انقلاب تهران رسیدگی شده است.

محکوم‌علیه باقری درمنی در سالیان متمادی با تشکیل باند، به اقدامات مجرمانه‌ای دست زده است و با اعمال متقلبانه، جعل، تبانی، پرداخت رشوه به کارکنان چند دستگاه و تشکیل شرکت‌های صوری و کاغذی متعدد از جمله شرکت قائم کوثر، شرکت محمد بازرگانی شایان، شرکت پرشین به‌گستر، شرکت شکوه آبیده و شرکت آریا برج هرم از شکات فوق جمعاً ۱۰/۰۷۸/۱۷۱/۴۰۰/۰۰۰ ریال معادل یک هزار و هفتاد و هشت میلیارد و یکصد و هفتاد و یک میلیون و چهارصد هزار تومان کلاهبرداری کرده است.

در رسیدگی به پرونده مشخص شد از ۴۷ سند جعلی برای اخذ ضمانت‌نامه بانکی و یا ترهین معامله و ۳۶ فقره ضمانت‌نامه جعلی و ۱۰۲ فقره ضمانت‌نامه بدون پشتوانه، ۳۳ فقره چک‌های مخدوش با مبالغ سنگین و جعل در اسناد رسمی سازمان ثبت اسناد کشور استفاده کرده است.

آقای باقری درمنی با همدستی مرتبطین خود و با پرداخت رشوه و تبانی با کارشناسان، املاک را به چند برابر قیمت واقعی ارزش‌گذاری و به بانک ارائه می‌داد، از جمله ملکی که حدود ۴۰۰ میلیارد ریال ارزش داشته با پرداخت رشوه و تبانی به ۱۲۶۹ میلیارد ریال ارزش‌گذاری و در رهن شرکت نفت جی قرار داد.

باقری درمنی برای اخذ تسهیلات از بانک نیز متوسل به جعل اسناد شده و با اسناد ملکی جعل شده که از جمله با سند جعلی از بانک گردشگری مبلغ ۶۰/۰۰۰/۰۰۰/۰۰۰ ریال تسهیلات گرفته است.

بازپرس دادسرای تهران پس از تحقیقات مفصل، جمع‌آوری اسناد و مدارک مثبته جرم در خصوص باقری درمنی به عنوان سرشبکه و سایر اعضاء باند و شبکه به استناد ماده ۴ قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری و به عنوان مفسد فی‌الارض نظر به جلب دادرسی و معاون دادستان و سرپرست دادسرای اقتصادی با صدور کیفرخواست پرونده را به دادگاه انقلاب اسلامی تهران ارسال می‌نماید.

شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران با دقت در ۹ جلسه چند ساعته و با حضور متهم، وکلا، و نماینده دادستان رسیدگی و پس از ختم رسیدگی طبق قانون، آقای حمیدرضا باقری درمنی را به عنوان مفسد فی‌الارض به اعدام و رد مال به مبلغ ۱۰/۰۷۸/۱۷۱/۴۰۰/۰۰۰ ریال محکوم نموده است. با اعتراض وکیل محکوم‌علیه و در مهلت مقرر (۲۰ روز) پرونده به دیوانعالی کشور ارسال می‌گردد و دیوانعالی کشور در تاریخ ۱۳۹۷/۸/۱۳ رأی صادره از شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب اسلامی تهران را تایید و ابرام نموده است.

حمیدرضا باقری درمنی قبل از این نیز دارای دو سابقه محکومیت کیفری به شرح زیر بوده است:

۱- در سال ۱۳۸۵ به جرم قاچاق به ضبط کالا و مبلغ ۱۱/۷۳۱/۰۶۰/۰۳۰ ریال جزای نقدی محکوم گردیده است.

۲- در سال ۱۳۸۸ با شکایت بانک مرکزی، بانک سپه، بانک کشاورزی و بانک ملی در خصوص اخذ تسهیلات ارزی به مبلغ ۹/۸۸۸/۲۱۷ دلار و ۹۸۰/۹۳۵/۴۷۱/۳۰۵ به سیزده ماه حبس و رد مال در حق شکات محکوم شده است.

اخبار مرتبط:
دولت: ما هم از وضعیت اقتصاد راضی نیستیم!
دولت: ما هم از وضعیت اقتصاد راضی نیستیم!

سخنگوی دولت گفت: ما از وضعیت فعلی راضی نیستیم و این را صادقانه اعلام می‌کنیم. معاون اول رئیس‌جمهور نیز اخیراً تصریح کردند که از شرایط کنونی رضایت نداریم و از مردم عذرخواهی شد. این پذیرش، گام اول در مسیر اصلاح است.

خیبر ۱ – استقلال ۱: رحمتی مانع صدرنشینی تیم سابق
خیبر ۱ – استقلال ۱: رحمتی مانع صدرنشینی تیم سابق

مهم‌ترین مسابقه امروز هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال امروز تیم استقلال از ساعت 16:15 در ورزشگاه تختی خرم‌آباد میهمان تیم خیبر است. در این دیدار استقلال در دقیقه 7 یک گل وارد دروازه خیبر کرده است . خیبر هم با پنالتی در دقیقه 27 نتیجه را به تساوی رساند. این بازی با این نتیجه به پایان رسید و در این دیدار استقلال حرفی برای گفتن نداشت.

کوچک‌سازی دولت از این دو وزارتخانه شروع می شود/ توضیحات مهاجرانی درباره موضوع «اخراج نیروها» برای اصلاح ساختار اداری
کوچک‌سازی دولت از این دو وزارتخانه شروع می شود/ توضیحات مهاجرانی درباره موضوع «اخراج نیروها» برای اصلاح ساختار اداری

سخنگوی دولت با اعلام آغاز فرآیند کوچک‌سازی و اصلاح ساختار اداری، گفت: این سیاست از دو وزارتخانه جهاد کشاورزی و راه و شهرسازی کلید خورده و دولت تأکید دارد که این تغییرات بدون اخراج نیروها و با حفظ بدنه کارشناسی انجام شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است