کد خبر : 364008
انتشار : 2025/10/20 - 15:27
دسته‌بندی : ورزشی
چاپ

اوسمار حاضر به مذاکره با پرسپولیس نیست!

مربی برزیلی سابق پرسپولیس هنوز حاضر نشده که به صورت جدی با مدیران باشگاه پرسپولیس مذاکره کند.

اوسمار حاضر به مذاکره با پرسپولیس نیست!

به گزارش سایت خبری مدارا: درحالی که باشگاه پرسپولیس به دنبال انتخاب یک سرمربی جدید برای نیمکت خود است، در تلاش بود مذاکراتی را به صورت موازی با اوسمار ویرا و برانکو ایوانکوویچ پیش ببرد تا با بهترین گزینه به توافق برسد اما با منتفی شدن حضور برانکو در ایران، حالا اوسمار ویرا تنها گزینه پرسپولیسی‌ها محسوب می‌شود.

بررسی ها از آخرین وضعیت مذاکره باشگاه پرسپولیس با اوسمار ویرا نشان می‌دهد، این مربی برزیلی با وجود اینکه چند باری گفت‌وگوهای کوتاهی با علی اینانلو داشته است اما هنوز به صورت جدی مذاکره نکرده است و هر بار زمان مذاکرات را به تعویق انداخته است. این درحالی است که مدیران پرسپولیس تصمیم گرفته‌اند تا زمانی که با سرمربی جدید خود به توافق نرسیده‌اند، با وحید هاشمیان قطع همکاری نکنند.

درحال حاضر اوسمار ویرا تنها گزینه خارجی پرسپولیس محسوب می‌شود و مدیران این باشگاه به دنبال این هستند که هرچه زودتر باب مذاکره رسمی با او را باز کنند.

اخبار مرتبط:
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد
پهلوان رسول خادم از عادل فردوسی‌پور حمایت کرد

حمایت رسول خادم از عادل فردوسی‌پور رسول خادم استوری جدیدی در صفحه شخصی خود منتشر کرد.

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت
امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی شرط گذاشت

امیر قلعه‌نویی برای ماندن در تیم ملی یک شرط گذاشته است.

ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است
ساترا نقشی در فیلتر شدن پلتفرم «فوتبال ۳۶۰» نداشته است

پس از آنکه عادل فردوسی‌پور، مدیرمسئول پلتفرم «فوتبال ۳۶۰»، شامگاه گذشته از فیلتر شدن این پلتفرم خبر داد، گمانه‌زنی‌هایی در فضای رسانه‌ای و شبکه‌های اجتماعی درباره نقش سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر (ساترا) در این موضوع مطرح شد. ولی پیگیری نشان می‌دهد ساترا نقشی در فیلتر شدن این پلتفرم نداشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است