کد خبر : 363892
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ - 23:12
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

موسویان :۶۳۰۰ ردیف کالای اموال تملیکی و گمرک اصفهان تعیین تکلیف شد

دادستان اصفهان گفت: طی شش ماه سال جاری، ۶ هزار و۳۰۰ ردیف کالا به ارزش ۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال کالا در انبارهای سازمان اموال تملیکی استان تعیین تکلیف شده است.

موسویان :۶۳۰۰ ردیف کالای اموال تملیکی و گمرک اصفهان تعیین تکلیف شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سید محمد موسویان در بازید سرزده دادستان اصفهان و معاون حقوق عامه وی، از انبارهای سازمان اموال تملیکی و گمرک، اظهار کرد: هدف از این بازدیدها تعیین تکلیف فوری کالاهایی که در این انبارها نگهداری می‌شود.

به نوشته مهر؛ موسویان تاکید کرد: برخی از این کالاها سریع الفساد بوده و گذشت زمان باعث بروز فساد و از بین رفتن کیفیت و مصرف آن می‌شود که نیاز به تعیین تکلیف فوری دارد و تصمیمات خوبی در این خصوص اتخاذ شد.

دادستان عمومی و انقلاب اصفهان تعیین تکلیف سریع کالاها در انبار سازمان اموال تملیکی را از دستورات و تأکیدات رئیس معزز قوه قضائیه و دادستان کل کشور دانست و گفت: طی شش ماه سال جاری، ۶ هزار و۳۰۰ ردیف کالا به ارزش ۵ هزار و ۵۵۰ میلیارد ریال کالا در انبارهای سازمان اموال تملیکی استان تعیین تکلیف شده است.

وی گفت: علی رغم خروج وضعیت انبارها از شرایط نابسامان گذشته و خروج کالاهای تعیین تکلیف شده در همین راستا وجود تعدادی از کالاها و رسوب آنها از عمده مشکلات موجود است.

موسویان افزود: با توجه به مقادیری از کالاهایی که حکم برائت مالکین صادر اما جهت تحویل مراجعه نکرده‌اند، سازمان اموال تملیکی می‌بایست در صورت عدم حضور مالک و استرداد کالا در فرآیند اداری با قید فوریت تعیین تکلیف و نتیجه به دبیرخانه معاونت حقوق عامه گزارش گردد.

وی ضمن اعلام آمادگی دستگاه قضائی استان در انجام اقدامات لازم جهت احقاق حقوق مردم در موارد تضییع حقوق بیت المال و حقوق شهروندان، بر ضرورت عدم تحمیل هزینه‌های گزاف به مردم و رسیدگی دقیق به پرونده‌های کالاهای ضبط شده تأکید کرد.

اخبار مرتبط:
مولوی:تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد
مولوی:تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد

رئیس پلیس راه استان اصفهان گفت: تخلفات خودروهای سنگین در اصفهان شب‌ها افزایش می‌یابد و نظارت جدی در این زمینه در دستور کار است.

ترکیب تازه هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان مشخص شد
ترکیب تازه هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان مشخص شد

در نهمین دوره انتخابات هیئت‌مدیره نظام پزشکی اصفهان که با حضور پرشور جامعه پزشکی برگزار شد، اعضای منتخب در رشته‌های مختلف معرفی شدند.

جمع آوری ۶ هزار قلیان از فضاهای عمومی شهر اصفهان؛ یگان ویژه تشکیل شد
جمع آوری ۶ هزار قلیان از فضاهای عمومی شهر اصفهان؛ یگان ویژه تشکیل شد

مدیرکل پیشگیری و رفع تخلفات شهری شهرداری اصفهان از تشکیل یگان ویژه برای مقابله با عرضه و مصرف قلیان در معابر و فضاهای عمومی شهر و جمع آوری بیش از ۶ هزار قلیان خبرداد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است