کد خبر : 363860
انتشار : 2025/10/19 - 19:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.

برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری تسنیم نوشت: شکست ۲ بر یک شب گذشته (شنبه) پرسپولیس در خانه خیبر خرم‌آباد در هفته هفتم لیگ برتر سبب شد تا رضا درویش از مدیرعاملی این باشگاه استعفا بدهد و جایگاه وحید هاشمیان نیز متزلزل‌تر از همیشه شود. گفته می‌شود باشگاه قصدی برای ادامه همکاری با او ندارد.

در همین راستا پیگیری‌ها نشان می‌دهد که مدیران باشگاه برای انتخاب سرمربی جدید دست به کار شده‌اند و برانکو ایوانکوویچ، اوسمار و پاتریس کارترون گزینه‌های اصلی باشگاه برای جانشینی وحید هاشیمان هستند.
 خبرنگار ما در گفت‌وگویی که با برانکو ایوانکوویچ داشت، آخرین وضعیت در این خصوص را از او جویا شد که سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس خبر مذاکره باشگاه با او را تأیید و این مذاکرات را مثبت ارزیابی کرد.

برانکو ایوانکوویچ اوایل تیر ماه پس از ناکامی تیم ملی فوتبال چین در صعود به جام جهانی 2026، مسیرش از فدراسیون فوتبال این کشور جدا شد و از آن زمان هدایت تیمی را برعهده ندارد.

این مربی کروات که بین سال‌های 2015 تا 2019 هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت، سه قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در جام حذفی و سه قهرمانی در سوپرجام را برای سرخپوشان تهرانی به ارمغان آورد و در سال 2018 هم این تیم را تا فینال لیگ قهرمانان آسیا پیش برد.

برانکوی 71 ساله که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران بین سال‌های 2002 تا 2006 را هم دارد، این تیم را به جام جهانی 2006 هم رساند.

اخبار مرتبط:
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد
ادعای جدید درباره توافق ایران و آمریکا تکذیب شد

خبر منتشر شده به نقل از آکسیوس در مورد طرح جدید بین ایران و آمریکا صحیح نیست.

لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت
لایحه یک فوریتی مقابله با جنایات بین‌المللی در دستور کار مجلس قرار گرفت

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس شورای اسلامی، از تشکیل جلسات صحن علنی مجلس در روزهای این هفته و جزئیات آن خبر داد.

فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است
فارن پالیسی: حمله زمینی تمام عیار به ایران بعید است

سرهنگ بازنشسته تفنگداران دریایی، مارک کنسیان، که مشاور ارشد در مرکز مطالعات راهبردی و بین‌المللی (CSIS) است، گفت احتمال عملیات زمینی آمریکا در سرزمین اصلی ایران را «تقریباً صفر» می‌داند و انجام چنین اقدامی را «فوق‌العاده پرریسک» توصیف کرد؛ به‌ویژه با توجه به اینکه تهران نیروهای زمینی‌ای در حدود یک میلیون نفر در اختیار دارد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است