کد خبر : 363860
انتشار : ۱۴۰۴/۰۷/۲۷ - 19:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد

سرمربی پیشین تیم فوتبال پرسپولیس از انجام مذاکراتی مثبت با این باشگاه خبر داد.

برانکو مذاکره با پرسپولیس را تایید کرد

به گزارش سایت خبری مدارا: خبرگزاری تسنیم نوشت: شکست ۲ بر یک شب گذشته (شنبه) پرسپولیس در خانه خیبر خرم‌آباد در هفته هفتم لیگ برتر سبب شد تا رضا درویش از مدیرعاملی این باشگاه استعفا بدهد و جایگاه وحید هاشمیان نیز متزلزل‌تر از همیشه شود. گفته می‌شود باشگاه قصدی برای ادامه همکاری با او ندارد.

در همین راستا پیگیری‌ها نشان می‌دهد که مدیران باشگاه برای انتخاب سرمربی جدید دست به کار شده‌اند و برانکو ایوانکوویچ، اوسمار و پاتریس کارترون گزینه‌های اصلی باشگاه برای جانشینی وحید هاشیمان هستند.
 خبرنگار ما در گفت‌وگویی که با برانکو ایوانکوویچ داشت، آخرین وضعیت در این خصوص را از او جویا شد که سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال ایران و پرسپولیس خبر مذاکره باشگاه با او را تأیید و این مذاکرات را مثبت ارزیابی کرد.

برانکو ایوانکوویچ اوایل تیر ماه پس از ناکامی تیم ملی فوتبال چین در صعود به جام جهانی ۲۰۲۶، مسیرش از فدراسیون فوتبال این کشور جدا شد و از آن زمان هدایت تیمی را برعهده ندارد.

این مربی کروات که بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ هدایت پرسپولیس را بر عهده داشت، سه قهرمانی در لیگ برتر، یک قهرمانی در جام حذفی و سه قهرمانی در سوپرجام را برای سرخپوشان تهرانی به ارمغان آورد و در سال ۲۰۱۸ هم این تیم را تا فینال لیگ قهرمانان آسیا پیش برد.

برانکوی ۷۱ ساله که سابقه هدایت تیم ملی فوتبال ایران بین سال‌های ۲۰۰۲ تا ۲۰۰۶ را هم دارد، این تیم را به جام جهانی ۲۰۰۶ هم رساند.

اخبار مرتبط:
دولت ادعای رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد
دولت ادعای رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد

یک عضو شورای اطلاع‌رسانی دولت ادعای حمید رسایی درباره افزایش قیمت بنزین را تکذیب کرد . او اعلام کرد که دولت هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد.

ماجرای جان باختن یک کودک در تیراندازی پلیس
ماجرای جان باختن یک کودک در تیراندازی پلیس

فرمانده انتظامی هویزه از جزییات تیراندازی پلیس به یک خودرو در هویزه خبر داد و گفت: فرمانده انتظامی خوزستان دستورات ویژه جهت بررسی موضوع را صادر کرد.

هنگام هک حساب بانکی این شماره تماس بگیرید/ پلیس فتا: تنها یک ساعت فرصت دارید
هنگام هک حساب بانکی این شماره تماس بگیرید/ پلیس فتا: تنها یک ساعت فرصت دارید

هم‌زمان با افزایش کلاهبرداری‌های تلفنی و اینترنتی پلیس فتا نسبت به سوء استفاده ها هشدار داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است